loader

RECOMANDĂRI Logo

Despre importanța testelor genetice în Oncohematologie, la „Un doctor pentru dumneavoastră”

Luni, 15 mai, de la ora 19:00, „Un doctor pentru dumneavoastră” vă aşteaptă în direct, la TVR Internaţional şi online pe TVR+, cu subiecte de actualitate iar invitaţii vor răspunde întrebărilor legate de subiectele ediţiei.

Adaptarea tv după „Biedermann și Incendiatorii

Casa de Producție TVR vă propune pe 21 mai spectacolul de televiziune „Gottlieb", adaptare după piesa „Biedermann și Incendiatorii", de Max Frisch, în regia lui Andrei Măgălie. O parabolă despre frică și absența luării de atitudine în fața pericolelor  - la TVR Internațional, de la ora 23.00.

„Între chin și amin”, la TVR Internațional

„Între chin și amin”, la TVR Internațional

publicat: duminică, 14 mai 2023

Sâmbătă, 20 mai, de la ora 23.00, TVR Internațional difuzează drama românească „Între chin și amin” (2019), regizată de Toma Enache.

Avocatul dumneavoastră: Cartea funciară

Avocatul dumneavoastră: Cartea funciară

publicat: miercuri, 10 mai 2023

Luni, 15 mai, Angela Avram v-a invitat să urmăriți o ediție în care s-a discutat despre cartea funciară. La TVR Internațional, de la ora 21:00.

″A doua Românie″: despre scriitoarea Ioana Pârvulescu și profesorul Alexander Manu

Joi, 11 mai, ora 21.00, Corina Dobre v-a invitat să urmăriți, la TVR Internațional, o nouă ediție a emisiunii ″A doua Românie″ despre succesul scriitoarei Ioana Pârvulescu și despre cum s-a reinventat de zeci de ori profesorul Alexander Manu de la The Ontario College of Art and Design University din Canada.

Un doctor pentru dumneavoastră: Miracolul vieții

Infertilitatea, sfaturi pentru menținerea unui stil de viață sănătos, medicina holistică. Sunt doar câteva dintre subiectele abordate în ediția de marți, 9 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră”. De la ora 19:00, pe TVR Internațional.  

Banii europeni schimbă vieţi

Banii europeni schimbă vieţi

publicat: marţi, 09 mai 2023

Într-o zi cu triplă semnificație, 9 mai - Ziua Independenței de Stat a României - 1877, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial - 1945 și Ziua Europei - 1950, echipa „ Investiţi în România!" a ales să marcheze aniversările printr-o ediție dedicată absorbției fondurilor europene, care schimbă vieţi. La TVR Internațional și pe TVR+, în direct, de la ora 21.00.

Prima semifinală Eurovision 2023 a debutat în direct la TVR

Au început emoțiile pentru concurenții Eurovision Song Contest 2023! Prima semifinală Eurovision 2023 a avut loc în data de 9 mai, la Liverpool, în Marea Britanie.

Medicina paliativă şi terapia durerii

Medicina paliativă şi terapia durerii

publicat: luni, 08 mai 2023

Despre asistența medicală în vederea asigurării calității vieţii pacienţilor cu boli cronice progresive vorbim luni, 8 mai, la TVR Internațional, de la ora 19:00.

Eurovision 2023: Voturile publicului din România au fost transmise în a doua semifinală

Semifinalele au fost transmise în direct şi în exclusivitate la TVR în zilele de 9 și 11 mai. Finala va fi difuzată pe 13 mai, de la ora 22.00, pe TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+.

21:00 Antidot la uitare (R)

* Mircea Albulescu

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
21:30 5 x 5 minute de istorie cu Adrian Cioroianu (R)

* Ep. 182-186

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)