loader
Foto

Producţii ale TVRi, din nou în direct cu românii de pretutindeni

Din 7 martie, emisiuni consacrate, de tradiţie, ale postului TVR, destinat vorbitorilor de limbă română din străinătate, revin cu ediţii transmise în direct.

 

Jurnaliştii TVR Internaţional vor realiza ediţii speciale, dedicate războiului din Ucraina, refugiaţilor, măsurilor de sprijinire a acestora, efectelor sancţiunilor economice şi solidarităţii de care dau dovadă românii din diferite colţuri ale lumii faţă de semenii lor afectaţi de conflictul armat de la graniţa cu România.

Avocatul dumneavoastră (moderator Angela Avram), Investiţi în România (moderator Octavian Jora), Articolul VII (moderator Mihaela Crăciun) şi A doua Românie (moderator Corina Dobre) vor fi difuzate de luni până joi, de la ora 21.00, cu reluare la orele 4.00 şi la 12.00, pentru publicul de pe continentul american şi australian.

Luni, 7 martie, de la ora 21.00, Angela Avram şi invitaţii săi vor aduce în prim-plan acţiunile avocaţilor din România pentru sprijinirea juridică şi umanitară a refugiaţilor din Ucraina, în emisiunea Avocatul dumneavoastră.

La începutul lunii martie 2022, Uniunea Națională a Barourilor din România a lansat, în cadrul campaniei „Avocați pentru Refugiați”, un ghid bilingv româno-ucrainean, telefon verde dedicat exclusiv cetățenilor ucraineni și o listă a avocaților care pot oferi asistență juridică gratuită.

Lista este actualizată continuu cu avocați vorbitori de engleză, franceză, italiană, spaniolă, rusă și ucraineană.

Fiți la zi cu cele mai noi informații, urmărind TVR Internațional!

7:30 Vivi Art

Vivi Art este o emisiune de divertisment, cu impact educativ, destinată atât copiilor, cât și părinților. Gazda proiectului este Vivien Rusu, o fetiţă talentată, curioasă din fire, care îşi propune să îi descopere pe copiii talentati din Republica Moldova. Domeniile explorate sunt diverse: gastronomie, teatru, muzică, sport, dans, astronomie, hipism, călătorie, vlogging, etc. Emisiunea, filmată în manieră home video, este interesantă, veselă şi educativă.

Moderator Vivien Rusu

Producător Natalia Catan

8:00 Weekend matinal

* Matinal (I)

Prezintă Maria Smarandache şi Nadine Vlădescu

Producători: Raluca Neagu şi Horaţiu Rusu

Transmisiune directa

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri