loader
Foto

Despre procedura succesorală, luni la "Avocatul dumneavoastră"

Luni, 3 octombrie, ora 21.00, la TVR Internațional s-a difuzat o ediție a emisiunii „Avocatul dumneavoastră” despre procedura succesorală.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Organizarea și funcționarea instanțelor de judecată este analizată împreună cu invitatul Dan Laurențiu Stoicescu, avocat.

Dicționar: Procedura succesorală

Invitată: Monica Livescu, avocat

*** “Avocatul dumneavoastră” este emisiunea în care membrii diasporei române află detalii despre aplicarea sau modificarea legilor din România. Invitaţii, specialişti şi reprezentanţi de seamă ai domeniilor puse în discuţie răspund atât la întrebările telespectatorilor, cât şi la cele ale moderatoarei Angela Avram.

Producător: Angela Avram

19:00 Info Diaspora

*Informații utile pe următoarele teme:

Efectul Schengen asupra pieţei forţei de muncă din România

Ce drepturi de pensie au românii din străinatate

Îngrijiri medicale planificate în altă ţară a UE

Contractul de întreţinere

Jurnalist Răzvan Petrişor

Producător Aura Iosif

19:30 Prezenţe româneşti

*Lilian Broca (Canada)

Lilian Broca, artistă vizuală canadiană, cu rădăcini românești și evreiești, a plecat din orasul in care s-a nascut, Bucuresti, cand era un copil. A știut intotdeauna că va fi artistă si dupa ce a absolvit Universitatea Concordia, Montreal, în 1968, a urmat cursurile Institutului Pratt din NY. Desi a ales, initial, pictura, intotdeauna i-au placut mozaicurile, iar acum este o personalitate recunoscută în aceasta arta. Casa in care locuieste impreuna cu sotul ei, David, este un adevarat muzeu. LILIAN a purtat mereu Romania in inima ei, chiar daca de la emigrare au trecut 64 de ani.

Realizator si producător Mihaela Crăciun

(redifuzare)

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri