loader
Foto

Galerie foto

Floarea Calotă, Nicolae Furdui Iancu şi Iuliana Tudor, duminică la TVRi 20

Duminică, 15 noiembrie, de la ora 21.00, Carmen Târnoveanu discută despre modele și autentic cu trei invitați de marcă, într-o ediție de sărbătoare dedicată celor 20 de ani de TVRi.

 

Carmen Târnoveanu
TVRi 20

Editia este disponibila online pe TVR+.

„Un om trăieşte autentic câteva ceasuri la fiecare 10-15 ani", scria Mircea Eliade în „Noapte de Sânziene". Tema autenticităţii ne adânceşte în sine, răscolind îndoieli, credinţe, adevăruri aflate sau căutate.

Pentru că alterarea autenticităţii devine, în timp, alterarea noastră, TVR Internaţional 20, vă aşează în cadrul familiar al modelelor de oameni şi de conduită - Floarea Calotă şi Nicolae Furdui Iancu fiind reprezentarea în material a acestor chipuri.

(w882) TVRi 20

În emisiunea TVR Internaţional 20, refacem un drum deja parcurs, pentru a găsi mai lesne, calea bună prin care se poate înainte. Astfel, povestea lui Nu uita că eşti român, o producţie TVR Internaţional pe care aţi urmărit-o în perioada 2001 – 2006, o parcurgem din nou, împreună cu Iuliana Tudor.

Emisiunea TVR Internaţional 20, sâmbătă şi duminică, ora 21.00

Realizatori: Cecilia Melinescu & Carmen Târnoveanu

Producător tv: Cecilia Melinescu

9:00 Telematinal

*Partea a III-a

Prezentatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminiţa Popa

Transmisiune directă

10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri