loader
Foto

TVR Internațional 24 de ore din 24 –ÎMPREUNĂ PE CINCI CONTINENTE!

Într-o zi de 1 decembrie 1995, Televiziunea Română intra în casele românilor de pretutindeni. De atunci, fără întrerupere, timp de 20 de ani, prin TVR Internaţional, s-a putut auzi şi simţi româneşte, indiferent de meridian sau de fus orar.

 

Carmen Târnoveanu
TVRi 20

Emisiunea TVRi 20 poate fi urmărită online pe TVR+

Vă dedicăm momente speciale, vouă, telespectatorilor noștri, publicului pe care îl onorăm de 20 de ani.

Pe 17 octombrie 1995, TVR Internațional obținea licența de emisie. Astfel, la ceas aniversar, vă propunem o întoarcere în timp. Pentru voi, am ales, din Arhiva TVRi,  câteva dintre cele mai reprezentative momente din emisiunile îndrăgite de-a lungul timpului: “Seara românilor”, „Nu uita că eşti român”, „90 de minute pentru sufletul tău”, „Seara României pe  Broadway”, „Gala Premiilor TVRi”.

Selecția celor mai bune programe de divertisment produse de TVRi, care v-au încântat de-a lungul vremii, va fi însoțită şi de prezența artiștilor de valoare, marca identității noastre. Iar cadrul în care aceste decupaje vizuale vor fi derulate, de-a lungul a 14 ediții BEST OF, este îmbogățit de atmosfera Sălii Cerchez a Muzeului Național Cotroceni.

Astfel, din 17 octombrie, în fiecare sâmbătă şi duminică de la ora 21:00, timp de şapte săptămâni, gazda dumneavoastră va fi realizatoarea Carmen Târnoveanu (foto).

(w500) Carmen Tâ

În Marele Salon de Recepţie al Palatului Cotroceni vor păşi pe covorul roşu actori, interpreţi de muzică uşoară şi populară, vedete de televiziune: Rodica Popescu Bitănescu, Paula Seling, Marcel Pavel, Grupul Distinto Medeea Marinescu, Maria Buză, Fuego, Nicola, Maria Dragomiroiu, Nicolae Furdui Iancu, Floarea Calotă, Iuliana Marciuc, Iuliana Tudor.....şi surprizele nu se opresc aici, promite producătoarea Cecilia Melinescu.

Dincolo de poveşti şi de întoarcerea în timp cu ajutorul imaginilor de arhivă, în cadrul proiectului TVRi 20 de ani, din 19 octombrie, realizatorii Gabriela Dumbravă, Liliana Văduva, Dan Paul Ionescu vor surprinde gândurile şi mesajele multor personalităţi din viaţa culturală şi politică, al căror drum s-a intersectat, de-a lungul timpului, cu acest post de televiziune. Răzvan Theodorescu, Bogdan Aurescu, Sandra Pralong, Mariana Nicolesco, Dan Puric, sunt numai câţiva dintre cei care au dorit să celebreze împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea postului TVR Internaţional.

Nu uitaţi, din 17 octombrie, în serile târzii de toamnă, sunteţi invitaţi, prin emisiuni speciale, la sărbătorirea celor 20 de ani de emisie a TVR Internaţional!

La Mulți Ani, TVR INTERNAȚIONAL!

(w882) Ivan Patza

(w882) Adrian Cio

(w882) Alexandru

(w882) Stela Pope

(w882) Nae Lăză

(w882) Cristi Pui

(w882) Maia Morge

(w882) Ducu Bertz

(w882) Corneliu P

(w882) Dida Drăg

(w882) Florin Pie

(w882) Dan Puric

1:05 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

*Best of

Invitată Doina Cosman

Emisiune de Eugenia Vodă

2:00 Antidot la uitare (R)

*Edmond Deda

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri