loader
Foto

Petrecere... cu cântec!

Iuliana Tudor ne propune un nou proiect, menit să readucă în prim plan muzica populară românească și personalități artistice extraordinare ale folclorului românesc. Emisiunea se difuzează simultan, în fiecare duminică, de la ora 21:00, şi la TVR Internaţional.

 

Galerie foto

 

Fiecare ediţie are în prim-plan un artist căruia îi vom spune cu toţii „la mulți ani!”, alături de prieteni, colegi de scenă, membri ai unor orchestre renumite, dar și alături de tineri interpreți aflați la început de drum, lansați și susținuți de Televiziunea Română.

„Aşa cum v-am obişnuit, în programele noastre se cântă live, fiecare ediţie beneficiind de suportul muzical al unor orchestre de top. Iar tânăra generaţie este şi ea prezentă în acest proiect – şi ne ţinem astfel promisiunea făcută în 2017, aceea de a susţine carierele laureaţilor Vedeta populară”, subliniază Iuliana Tudor.

O premieră pentru echipa Iulianei Tudor se înregistrează în primele două ediții ale show-ului, şi anume colaborarea cu Orchestra Fraților Advahov.

22:45 Dosar România

*Nutriţia şi obezitatea la români

Invitat Dorin Chioţea-jurnalist TVR

Moderator Mihai Rădulescu

Realizator Ioana Mureşan

Producător Răzvan Butaru

0:20 Istorii cu tâlc

*Viorica Lupu:”Întotdeauna trebuie sa îţi asculţi sufletul”

Pasionată de tradițiile populare, cântăreaţa Viorica Lupu îi ghidează cu multă dăruire pe membrii Ansamblului Folcloric „Opincuţa” din Chişinău, înfiinţat de Maria Lupu, mama interpretei. Invitată la Istorii cu tâlc, Viorica Lupu a spus că în muzica populară se simte ca peștele în apă şi că îi plac oamenii plini de viaţă.

VIORICA LUPU: “Sunt artişti care se iubesc pe ei în artă şi sunt artişti care iubesc arta din ei. Eu sunt din categoria a doua. Pentru mine, emoţia este pe primul loc şi după asta aspectul financiar.”

VIORICA LUPU: “Îi apreciez pe oamenii care îşi fac meseria cu pasiune, cu dăruire. Sunt de părere că fiecare trebuie să facă exact ceea la ce se pricepe mai bine!”

VIORICA LUPU: „ Întotdeauna trebuie sa îţi asculţi sufletul, instinctul. În viaţă, oamenii trebuie să acţioneze exact aşa cum simt.”

Moderator Anatol Guzic

Producător Adriana Goraş

 

#tvri