loader
Foto

Despre retrocedările imobile, luni la “Avocatul dumneavoastră”

Luni, 20 octombrie, de la ora 22.00, la TVR Internaţional v-a aşteptat o nouă ediţie a emisiunii “Avocatul dumneavoastră”.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Angela Avram a discutat despre retrocedările imobile cu invitatul său, avocatul Pinkerton Baicoana, care a răspuns întrebărilor şi nelămuririlor telespectatorilor şi a oferit ultimele informaţii pe subiect.

“Vă aştept întrebările în scris, pe adresa emisiunii sau în direct, prin telefon. Problemele dumneavoastră vor ajunge prin intermediul nostru, la cei care vă pot răspunde. Timp de o oră un avocat, prezent în studioul TVR Internaţional, va răspunde întrebărilor dumneavoastră. Veţi afla informaţii utile din domeniul juridic şi legislativ”, promite  Angela Avram, producătorul emisiunii.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

5:00 Antidot la uitare (R)

*Edmond Deda

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)

5:30 Nocturne (R)

Invitată Cerasela Iosifescu

Moderator şi realizator Marina Constantinescu

Regia artistica Aurel Badea

Producător Oana Cucuruzeanu

(Reluare)
 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri