loader
Foto

Galerie foto

De 1 Iunie, invitat la „Un doctor pentru dvs.” este dr. Dan Mircea Enescu

Emisiunea „Un doctor pentru dumneavoastră” de la TVR Internaţional l-a avut ca invitat special luni, 1 iunie, la ora 19:00, pe Dan Mircea Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

„Pe copii nu poţi să-i minţi. Ei au încredere în tine sau nu”, spune profesorul Enescu. În ediţia din 1 Iunie, acad. prof. dr. Dan Mircea Enescu le face părinţilor câteva recomandări pentru a creşte un copil echilibrat, sănătos şi iubitor.

Dan Mircea Enescu este doctor în Ştiinţe Medicale, medic Primar Chirurgie Plastică - Microchirurgie Reconstructivă şi profesor universitar la Catedra Chirurgie Plastică - Microchirurgie Reconstructivă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”.

Secţia Clinică de Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă şi Arsuri de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” este o clinică universitară a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”. De asemenea, este centru de cercetare şi centru de training european.

La Londra, la Achievements Forum, au participat recent peste 60 de ţări, iar la categoria "Inovație în sănătate și management public", Asociația independentă „Europe Business Assembly” a acordat două dintre cele mai prestigioase distincții. Astfel, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din București a primit premiul "Cel mai bun spital", iar managerul unității, Dan Mircea Enescu, a primit premiul "Cel mai bun manager" din domeniul sanitar, o recunoaștere a experienței profesionale remarcabile și a managementului de succes.

Moderatoarea Irninis Miricioiu stă de vorbă, de Ziua Internaţională a Copilului, cu acad. prof. dr. Dan Mircea Enescu, la TVR Internaţional, luni, 1 iunie, de la ora 19:00.

Această ediţie este o premieră înregistrată. În studioul TVRi, Dan Mircea Enescu l-a întâlnit pe doctorul Gheorghe Burnei, o altă somitate a domeniului, recent invitat în emisiune.

(w882) Dan Mircea

0:10 Istorii cu tâlc

*Invitată Stela Botez

„Mi s-a spus mereu să fiu liberă şi să visez”

Cunoscută şi ca „Fata cu cobza”, a ştiut mereu să-şi urmeze visul fiind încurajată de părinţi şi mentorii întâlniţi în cariera artistică. Încrezătoare, curajoasă şi mereu organizată în atingerea scopurilor, se poate bucura de o diversitate de proiecte muzicale şi literare.

Moderator Anatol Guzic

Producător Adriana Goraş

1:10 Ediţie limitată

Prezinta Marius Constantinescu Producător Bianca Sărăţeanu

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri