loader
Foto

Contractul cu clauză de întreținere

Luni, 18 decembrie, de la ora 21:00, TVR Internațional v-a invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Temele pe care Angela Avram le-a abordat în această ediție împreună cu invitatul său, avocatul Dan Laurențiu Stoicescu, au fost contractul cu clauză de întreținere și ordonanța prezidențială.

La rubrica Dicționar, avocata Ruxandra Avramescu ne-a vorbit despre accesul la informațiile de interes public.

Iar la rubrica Info, avocata Laura Stoicescu ne-a informat în legătură cu recunoașterea documentelor oficiale în UE.

***

Schimbările şi noutăţile legislative din România nu trebuie să prezinte un mister pentru românii din afara ţării, chiar dacă unii dintre ei şi-au mutat cuibul de ani buni. Dincolo de hotarele ţării, cei mai mulţi îşi doresc să rămână conectaţi la realitatea autohtonă, citesc presa în mod constant, se informează şi se implică acolo unde e cazul.

Subiecte sunt alese în funcţie de sugestiile celor care urmăresc programul. Au fost comentate şi clarificate modificări din legislaţia privind asigurările sociale, dreptul muncii, tarifele şi taxele vamale, etc.

În haosul legislativ în permanentă schimbare din România, ″Avocatul dumneavoastră″ vine cu explicaţiile şi decriptările necesare.

***

Moderator și producător: Angela Avram

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal *Ştiri

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe Producători Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

*Sport (montaj TVRi)

*Meteo (montaj TVRi)

8:50 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

Turismul religios, pelerinaj pentru suflet

publicat: marţi, 30 aprilie 2024

În Săptămâna Patimilor, la „Investiţi în România!”, am ales o temă deosebită: turismul religios, pelerinaj pentru suflet. Emisiunea se difuzează ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri