loader
Foto

Concursul “Promovează RomânIA, oriunde te-ai afla!”, la a treia ediţie la TVRi

Anul acesta, în perioada 1 - 19 iunie, TVR Internaţional a organizat cea de-a treia ediţie a concursului-campanie menit să promoveze tradiţia purtatului iei autentice.

 

Documente disponibile pentru descarcare:
  • Concursul s-a încheiat, urmăriţi joi, 23 iunie, emisiunea "Corespondent TVRi" pentru a afla câştigătorii!

Astfel, în perioada 1 - 19 iunie (până la miezul nopții), v-aţi putut înscrie la cea de-a treia ediție a concursului “Promovează RomânIA, oriunde te-ai afla!”, devenit deja tradiție la TVR Internațional.

Anul acesta puteți câștiga 3 (trei) ii lucrate manual, oferite de sponsorul IIANA, dar și obiecte promoționale cu prezentatorii TVR Internațional.

Tot ce a trebuit să faceţi a fost să intrați pe pagina de Facebook a TVR Internațional, să ne dați like, să postați o fotografie în care purtați ie însoțită de un comentariu prin care să răspundeți la întrebarea: ”Ce înseamnă România pentru voi?”.

Câștigătorii au fost aleși pe 20 iunie, prin tragere la sorți online pe random.org și vor fi anunțați în cadrul emisiunii ”Corespondent TVRi” de joi, 23 iunie, de la ora 21.00, ora României.

Participarea la concurs a fost permisă doar o singură dată, cu o singură fotografie și un singur comentariu!

(w882) Prezentato

Anul acesta, pentru prima dată, s-au alăturat campaniei și jurnaliștii TVR MOLDOVA, care sărbătoresc veșmântul tradițional românesc alături de noi, de Ziua Universală a Iei, marcată anual, pe 24 iunie.

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul tvri.tvr.ro.

***

Îmbracă istorIE. Îmbracă RomânIE. Îmbracă IE. Oriunde te-ai afla!

Înscrie-te la concurs până pe 19 iunie 2016 și poți câștiga IA ta.

Proiect realizat cu sprijinul Muzeului Național al Satului ”Dimitrie Gusti” și IIANA.

15:30 Istorii ascunse

*Masoneria în vestul țării

Francmasoneria a fost, de-a lungul timpului, una dintre principalele surse ce a alimentat nenumăratele teorii conspiraționiste; nu doar în România, ci la nivel mondial. În octombrie 2021, Templul Francmasoneriei din Oradea, monument unic în România și în această parte a Europei, intră în circuitul turistic. Acest edificiu este doar un pretext pentru a explora câteva aspecte ale unei istorii complicate.Producător Cristina Baican

(redifuzare)

16:00 Omul anului (R)

Moderator Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Producator Oana Turcu

Coordonator proiect Nicolae Cozma

(Reluare)
 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

Pictorul Silviu Oravitzan, la „Biografii necesare”: Credinţa este răspunsul firesc al devenirii mele

Pictorul Silviu Oravitzan, profesor la Facultatea de Arte Plastice și Design a Universității de Vest din Timișoara, este invitatul artistei ...

 

#tvri