loader
Foto

Cartea funciară, pe agenda “Avocatului dvs.”

Luni, 8 iunie, de la ora 22.00, la TVR Internaţional, Angela Avram și invitatul ei au dezbătut diferitele aspecte ce ţin de regimul cărţii funciare.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Invitatul ediţiei este avocatul Dan Laurenţiu Stoicescu care va răspunde întrebărilor telespectatorilor şi va explica, pe larg, aspecte care ţin de regimul contractelor de vânzare-cumpărare de imobile.

Cartea funciară funcţionează ca registru public în România şi cuprinde evidența juridică integrală și exactă a imobilelor, proprietatea persoanelor fizice și juridice din aceeași localitate.

Cartea funciară dovedește existența dreptului real înscris, în folosul persoanei care a dobândit sau constituit cu bună-credință un drept real imobiliar, cât timp nu se dovedește contrariul.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

17:00 Puternici, împreună

*Medicii esteticieni

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

17:55 VideoART

Realizator şi producător Ileana Ploscaru Panait

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, se discută despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri