loader
Foto

"Avocatul dumneavoastră": Rolul, atribuțiile și obligațiile avocaților

Luni, 9 octombrie, TVR Internațional a difuzat de la ora 21:00 o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră".

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

#ZiuaFaraAvocati. În 4 octombrie 2023, barourile din România au tras un semnal de alarmā asupra funcției indispensabile a avocatului în justiție. Problemele comunicate de avocați indică un declin al dreptului la apărare în ultimii 20 de ani.

Conducerea profesiei a făcut apel cātre puterile statului pentru a conlucra la o strategie comunā pentru justiție și cetățeni.

Invitați :

* Traian Briciu, președintele UNBR

* Ion Dragne, vicepreședinte UNBR

* Victor Alistar, membru Consiliul UNBR

Dicționar: Recunoașterea și executarea sancțiunilor financiare aplicate în UE

Invitată: Tatiana Soldanescu, avocat

Info: Regimul European al permiselor de conducere

Invitată: Laura Ioana Stoicescu, avocat

 

 

15:30 Concert 3 Sud-Est-Simfonic

Sala Palatului s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru fanii 3 SUD EST la concertul SIMFONIC susținut de îndrăgita trupă în noiembrie 2023. Eveniment muzical de excepție, acest spectacol a fost organizat cu participarea extraordinară a Orchestrei Filarmonicii „George Enescu” din Botoşani, sub bagheta dirijorului Alexandru Ilie. Cele mai cunoscute melodii ale trupei 3 SUD EST au răsunat timp de 90 de minute în inimile celor peste 4000 de fani care au cântat la unison cântecele îndrăgite.

Prin stilul muzical unic, inconfundabil, Trupa 3 SUD EST a definit muzica unei generaţii frumoase și continuă să lanseze hituri care ajung imediat în topurile naționale, trecând testul timpului, în cei peste 25 de ani de carieră.

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" v-a invitat să urmăriţi miercuri, 8 mai, la TVR Internațioanl, de la ora 11:00, o ediţie în care am ...

„Fraţii Jderi”, în topul celor mai vizionate filme românești

TVR Internațional programează sâmbătă, 11 mai, de la ora 23:30, „Frații Jderi” (România, 1974), după romanul omonim al lui Mihail Sadoveanu. ...

 

#tvri