loader
Foto

„Avocatul dumneavoastră”: Despre contractul de donație

Luni, 10 octombrie, în emisiunea „Avocatul dumneavoastră” de la TVR Internațional, puteți afla de la ora 21.00 noi informații din domeniul juridic, de la specialiști.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Avocata Monica Livescu abordează tema protecției persoanei fizice prin măsuri de ocrotire, iar la rubrica Dicționar avocata Ruxandra Cârciumaru explică ce înseamnă un contract de donație.

În rubrica INFO a emisiunii „Avocatul dumneavoastră” invitată este avocata Andreea Moscovici care vorbește despre stabilirea autorității părintești după divorț în Marea Britanie.

***

Avocatul dumneavoastră” este emisiunea în care membrii diasporei române află detalii despre aplicarea sau modificarea legilor din România. Invitaţii, specialişti şi reprezentanţi de seamă ai domeniilor puse în discuţie răspund atât la întrebările telespectatorilor, cât şi la cele ale moderatoarei Angela Avram.

Producător: Angela Avram

 

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

14:45 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În ...

Dezvoltarea regiunilor cu fonduri europene

Dezvoltarea regiunilor cu fonduri europene

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 21:00, în direct la TVR Internațional, este difuzată o nouă ediție a emisiunii "Investiți în România!".

Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 19:00, la TVR Internațional, revedem o ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre rinita alergică, sedentarism ...

 

#tvri