loader
Foto

"Avocatul dumneavoastră": Divorțul cu elemente de extraneitate

Luni, 27 mai, ora 21.00, v-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră", la TVR Internațional.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Divorțul cu elemente de extraneitate este tema pe care a propus-o Angela Avram spre dezbatere la TVR Internațional, alături de invitata ei, Silvana Racoviceanu, avocat.

Din rubrica Dicționar am aflat despre situația imobilelor notificate în baza legii 10/2001 și condițiile în care pot fi vândute, respectiv cumpărate. Despre acest subiect a vorbit Monica Livescu, avocat.

Drepturile și obligațiile privind libera circulație a românilor în străinătate au fost prezentate în rubrica Info de către Andreea Jidoveanu, avocat.

***

Prezentator: Angela Avram

10:50 Vedeta familiei

*Sezonul campionilor

Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu şi Costin Desliu

Jurnalist Iulia Ioaniţoaia.

Regia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

(redifuzare)

12:10 Sâmbătă cu Albertina

„Sâmbăta cu Albertina” este cu şi despre stilul nostru de viaţă. Aflăm despre sănătate, educaţie, film & teatru, muzică & festivaluri, oameni de succes, social media, artă, psihologie, carte, sport, gastronomie, modă, nutriţie şi despre tot ce ne preocupă în viaţă.

Prezintă Albertina Ionescu

Producător George Tudor

 
Turismul rural, model de dezvoltare al satului românesc

Vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Investiți în România!" la TVR Internațional, marți, 30 iulie, de la ora 21:00.

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: duminică, 28 iulie 2024

În ediția de luni, 29 iulie, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflăm despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

Carmen Târnoveanu și invitații săi vă așteaptă într-un București de vară

Sezonul estival „Dăruiește Românie!" continuă, vineri de vineri, de la ora 20.00, în direct, la TVR3. Românii din străinătate pot urmări ...

 

#tvri