loader
Foto

"Avocatul dumneavoastră": Divorțul cu elemente de extraneitate

Luni, 27 mai, ora 21.00, v-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră", la TVR Internațional.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Divorțul cu elemente de extraneitate este tema pe care a propus-o Angela Avram spre dezbatere la TVR Internațional, alături de invitata ei, Silvana Racoviceanu, avocat.

Din rubrica Dicționar am aflat despre situația imobilelor notificate în baza legii 10/2001 și condițiile în care pot fi vândute, respectiv cumpărate. Despre acest subiect a vorbit Monica Livescu, avocat.

Drepturile și obligațiile privind libera circulație a românilor în străinătate au fost prezentate în rubrica Info de către Andreea Jidoveanu, avocat.

***

Prezentator: Angela Avram

17:05 De ce-aş citi?

Moderator Tudor Călin Zarojanu

Producător Bogdana Pascal

17:55 VideoART

Realizator şi producător Ileana Ploscaru Panait

(redifuzare)

 
„Vandalul”, de Hamish Linklater, o comedie americană contemporană despre viață, dragoste și moarte

Premiera spectacolului după piesa „Vandalul”, de Hamish Linklater, a avut loc în urmă cu zece ani în SUA. Adaptarea și regia reprezentației de la ...

Confruntarea cuplurilor la „Drag de România mea!”

Duminică, 23 iunie, într-o redifuzare de vacanță a emisiunii „Drag de România mea!”, vă așteptăm la ora 15.00, pe TVR 2 și online pe TVR+, cu ...

 Avocatul dumneavoastră: Donație și testament (2)

Luni, 17 iunie, de la ora 21:00, Angela Avram vă propune continuarea discuției despre diferențele dintre donație și testament.

 

#tvri