loader
Foto

"Avocatul dumneavoastră": Divorțul cu elemente de extraneitate

Luni, 27 mai, ora 21.00, v-am invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră", la TVR Internațional.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Divorțul cu elemente de extraneitate este tema pe care a propus-o Angela Avram spre dezbatere la TVR Internațional, alături de invitata ei, Silvana Racoviceanu, avocat.

Din rubrica Dicționar am aflat despre situația imobilelor notificate în baza legii 10/2001 și condițiile în care pot fi vândute, respectiv cumpărate. Despre acest subiect a vorbit Monica Livescu, avocat.

Drepturile și obligațiile privind libera circulație a românilor în străinătate au fost prezentate în rubrica Info de către Andreea Jidoveanu, avocat.

***

Prezentator: Angela Avram

22:00 Destine ca-n filme

*Maria Dănilă-"Spre acoperisul lumii"

Pe Maria Dănilă nu o opreste nimic. Nici avalanse, nici furtuni, nici căzături, nici degerături, nici imobilizările la pat, cu perioadele lungi de recuperare șsi pericolele cunoscute, sau necunoscute, ale muntelui.

Merge cu hotărâre înainte, mereu înainte, mereu în sus. În viteză de formula 1 spre acoperisș, spre acoperisul lumii, pentru că următoarea destinatie este Vârful Everest!

*Dr Horatiu Moldovan-"Performantă pentru viată"

Destinul a făcut ca alegerea specializării de chirurgie cardiovasculară să fie făcută la vârsta de 9 ani, după întâlnirea sa cu primul român operat pe cord deschis de către renumitul profesor Christiaan Barnard.

Cu acest model în viată, după zeci de ani de activitate în blocul operator șsi la catedră, a devenit ilustru profesor universitar doctor Horațiu Moldovan.

Prezintă Iuliana Marciuc

Redactor Dana Ilie

Realizatori: Silvia Ionescu, Constantin Lupescu

Producător Iuliana Marciuc

(redifuzare)

23:00 Nocturne

*Invitat Nicolae Manolescu

Moderator şi realizator Marina Constantinescu

Regia artistica Aurel Badea

Producător Oana Cucuruzeanu

(redifuzare)

 
„6,9 pe scara Richter”, film românesc la TVR Internațional

Sâmbătă, 29 iunie de la ora 23.10, TVR Internațional programează comedia „6,9 pe scara Richter”, în regia lui Nae Caranfil.

Programe pentru dezvoltarea imm-urilor şi turismului

O nouă ediție ”Investiți în România!” s-a difuzat în direct, marți, 25 iunie, pe TVR Internațional. Echipa emisiunii v-a dat întâlnire de la ora ...

Monahul-medic Luca Bîlteanu a ales România: „Bolnavul e cel mai mare profesor al meu, iar boala este lecţia supremă”

Marți, 25 iunie, pe TVRi, de la ora 19:00, în direct, la "Un doctor pentru dumneavoastră", despre rolul modelelor în educație, cercetare şi ...

 

#tvri