loader
Foto

"Avocatul dumneavoastră": despre drepturile copilului în diferite contexte

Angela Avram v-a invitat să urmăriți o nouă ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră" la TVR Internațional, luni, 22 februarie, ora 21.00.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Divorțul cu minori și drepturile copilului a fost tema principală a emisiunii, dezbătută cu Ovidiu Șerban, avocat.

Această ediție a adus în atenția dumneavoastră câteva din măsurile de protecție, în contextul pandemiei, în SUA și Italia. Ștefan Minovici, președintele Romanian American Business Council și Miruna Câjvăneanu, jurnalist, au analizat acest subiect.

Georgeta Diana Borș, director general al Agentiei Naționale de Plăți și Inspecție Socială a prezentat detalii despre alocația de stat pentru copiii născuți în străinătate sau ai căror părinți au naționalități diferite sau domicilii diferite.

Ați putut afla și despre procedura de achiziționare a unui imobil în Spania, alături de Alexandru George Lazăr, avocat.

Rubrica INFO a fost axată pe practica succesorală în Italia. Lămuriri în acest sens ne-a adus avocatul Carmen Madlen Nedea.

***

Emisiunea poate fi urmărită și online pe TVR+.

***

Avocatul dumneavoastră” este emisiunea în care membrii diasporei române află detalii despre aplicarea sau modificarea legilor din România. Invitaţii, specialişti şi reprezentanţi de seamă ai domeniilor puse în discuţie răspund atât la întrebările telespectatorilor, cât şi la cele ale moderatoarei Angela Avram.

Producător: Angela Avram

4:00 Articolul VII (R)

* Migraţia medicilor şi motivele intenţiei de a pleca în străinătate. Deficitul de personal din sănătate. România-hub universitar important în domeniul învăţământului medical pentru ţările din Occident. Şcoala medicală românească.

Invitaţi: Conf.univ. Carmen Orban, Consilier de Stat, Cancelaria Prim-Ministrului Prof. univ. Diana Ionescu, Institutul Oncologic din Vancouver, Universitatea din British Columbia, Prof. dr. Anca Dana Buzoianu, Rector, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Moderator şi realizator Mihaela Crăciun

Jurnalişti: Lilia Anghel şi Marian Nicola

Producători: Iulia Popescu şi Mihaela Iamandei

(Reluare)

5:00 Antidot la uitare (R)

*Edmond Deda

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri