loader
Foto

Avocatul dumneavoastră: Competența materială și teritorială a instanțelor de judecată

Luni, 1 aprilie, de la ora 21:00, Angela Avram ne-a invitat să urmărim o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”, la TVR Internațional.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

De 25 de ani, ”Avocatul dumneavoastră” este alături de telespectatorii TVR Internațional și continuă să vă țină la curent cu  schimbările din domeniul legislativ și să vă clarifice diverse teme juridice.

Pe 1 aprilie, Angela Avram ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii, iar de data aceasta discuțiile s-au axat pe competența materială și teritorială a instanțelor de judecată, pe declinarea și strămutarea cauzelor. Invitat în studio a fost avocatul Dan Laurențiu Stoicescu.

Din rubrica Dicționar am aflat despre documentele importante la cumpărarea unei proprietăți imobiliare în România, de la Monica Livescu, avocat.

E-Factura si principalele modificări aduse Codului fiscal în 2024 au fost subiectele rubricii Info, pe care ne-a prezentat-o Andreea Roxana Iftodi, avocat.

Moderator și producător: Angela Avram

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Producător Cosmin Dumitru

23:15 PHOENIX. HAR/JAR

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri