loader
Foto

Avocatul dumneavoastră: Cartea funciară

Luni, 15 mai, Angela Avram v-a invitat să urmăriți o ediție în care s-a discutat despre cartea funciară. La TVR Internațional, de la ora 21:00.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

Primul subiect pe care l-am abordat în această ediție, împreună cu domnul avocat Dan Laurențiu Stoicescu, este cartea funciară. Din rubrica Dicționar am aflat informații despre plângerea la CEDO, de la doamna avocat Tatiana Șoldănescu. Rubrica Info a tratat procedura de divorț în România, pentru cei care au domiciliul în altă țară europeană. Ne-a adus detalii despre subiect doamna avocat Nora Cosmina Drulea.

(w882)

***

Moderator și producător Angela Avram

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

(w882)

21:00 Articolul VII

* Migraţia medicilor şi motivele intenţiei de a pleca în străinătate. Deficitul de personal din sănătate. România-hub universitar important în domeniul învăţământului medical pentru ţările din Occident. Şcoala medicală românească.

Invitaţi: Conf.univ. Carmen Orban, Consilier de Stat, Cancelaria Prim-Ministrului Prof. univ. Diana Ionescu, Institutul Oncologic din Vancouver, Universitatea din British Columbia, Prof. dr. Anca Dana Buzoianu, Rector, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca

Moderator şi realizator Mihaela Crăciun

Jurnalişti: Lilia Anghel şi Marian Nicola

Producători: Iulia Popescu şi Mihaela Iamandei

Transmisiune directă

22:00 Istorii de bun gust

* Clejani

Realizator Camelia Moise

Producător Larisa Avram

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, se discută despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri