loader
Foto

Avocatul dumneavoastră: Atribuțiile Curții Europene a Drepturilor Omului

Angela Avram v-a invitat să revedeți o ediție a emisiunii "Avocatul dumneavoastră", luni, 8 februarie, de la ora 21:00, la TVR Internațional.

 

Angela Avram
Avocatul dumneavoastră

În această ediție, avocatul Dan Laurențiu Stoicescu a explicat pe larg care este rolul și care sunt atribuțiile Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) și când se pot oamenii adresa acestei instanțe.

A doua temă a emisiunii a fost dreptul la vizită și pensia de întreținere a minorului în Italia, despre care a vorbit avocata Carmen Mladen Nedea.

O redifuzare din 2 decembrie 2019

***

Emisiunea poate fi urmărită și online pe TVR+.

***

Avocatul dumneavoastră” este emisiunea în care membrii diasporei române află detalii despre aplicarea sau modificarea legilor din România. Invitaţii, specialişti şi reprezentanţi de seamă ai domeniilor puse în discuţie, răspund atât la întrebările telespectatorilor, cât şi la cele ale moderatoarei Angela Avram.

Producător: Angela Avram


(w882)

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

16:50 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 sâmbătă, 27 aprilie de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” şi ĩn spectacolul ce va deschide ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri