Artiştii României fac spectacol pentru românii din străinătate
joi, 22 octombrie 2020
Carmen Târnoveanu i-a provoacat pe artiştii României să facă spectacol pentru românii din străinătate. S-a întâmplat, ca de fiecare dată, la „Dăruieşte Românie!”, la TVR Internaţional și online pe TVR+, vineri, 23 octombrie, de la ora 21:00.
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie
daruieste romanie

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Sezonul 5 al emisiunii reuseşte să transforme fiecare seară de vineri a românilor din străinătate într-o întâlnire spectaculoasă cu România.

O ţară în care, cei mai mulţi dintre cei care trăiesc mai departe de graniţe, au lăsat amintiri, experienţe, oameni dragi, dar şi atmosfera unui acasă pe care, acum, împreună cu artiştii României, reuşim să o transpunem într-un spectacol în a cărui distribuţie regăsim tot ce are ţara noastră mai bun şi mai frumos.

Ne-am întors în platoul emisiunii „Dăruieşte Românie!” să fim alături de Carmen Târnoveanu, o experienţă pe care o trăim, din nou, cu mare bucurie.

În această ediție ne întâlnim cu trupa VH2Marius Mihalache şi Arabela NicolauRoxana NemeşNatalia Barbu, alături de tineri talentaţi pentru a căror reușită pariem împreună pentru România de mâine.

(w640) daruieste

„Stăm mult în străinătate, însă, perioada aceasta, cu tot ce a adus ea, o trăim împreună cu familia, aici, acasă, în România”, povesteşte Marius Mihalache.

(w640) daruieste

Cum a ajuns Mihai Pocorschi să ofere autografe străinilor, imediat dupa ce, în 1990, a compus imnul Naţionalei României, aflaţi la Dăruieşte Românie!.

(w640) daruieste

„Mă bucur că sunt aici, ce să zic, toata familia mea e împărţită prin lume. Sigur, comunicăm destul de des, cu toată tehnologia asta, însă, despre mine, pot să îţi spun că nu am trecut testul. Adică, n-am reuşit să stau departe de România mai mult de două luni. Aici e energia mea şi cred că asta se datorează oamenilor, publicului meu pe care îl iubesc, mărturiseşte Roxana Nemeş.

(w640) daruieste

Natalia Barbu aduce la întâlnirea cu „Dăruieşte Românie!”, alături de povestea unei Românii la care prima dată a visat, ca artist originar din Republica Moldova, bucuria unor trăiri pe care le-a evocat cu emoţie şi sinceritate şi pe care nu merită să le rataţi.

Pentru că anul acesta, TVR Internaţional împlineşte 25 de ani de viaţă, adică de programe proprii, exclusiv pentru românii din străinătate, ne dorim ca sezonul 5 al emisiunii „Dăruieşte Românie!” să aducă şi mai mult spectacol, mai multă bucurie, mai multă încredere.

***

Emisiunea poate fi urmărită vinerea, de la ora 21:00, la TVR Internaţional, TVR MOLDOVA şi online pe TVR+.

ECHIPA TVR:

Moderator: Carmen Târnoveanu

Director imagine: Emil Stan

Regizor TV: Manuela Apostol

Producător: Raluca Amzăr

 

 • 20:50
  Zi de zi cu părintele Constantin Necula
  Producător Victor Dochia
 • 21:00
  Avocatul dumneavoastră
  *21 ani *Contractul, lege a părţilor Invitat: Dan Laurenţiu Stoicescu, avocat Rubrica INFO *Informaţii utile despre contractul de închiriere comercială în Franţa Invitată: avocat Diana Dauphin Lazăr Moderator Angela Avram Jurnalist Aura Iosif Producător Angela Avram (redifuzare)
 • 22:30
  România 9!
  Moderator Ionuţ Cristache Jurnalist Oana Cucuruzeanu Producător Livia Şerban Iancu
 • 23:30
  Câştigă România!
  Prezintă Virgil Ianţu Regia artistică Larry Maronesse Producător Diana Pascal O producţie TVR2 şi Zucchero Media
 • 00:30
  #NuExistaNuSePoate!
  *cu Andreea Marin O oră de motivaţie şi inspiraţie în compania oamenilor care reuşesc în viaţă fiindcă pentru ei nu există nu se poate Director de imagine Vlad Tănase Regia artistica Aurel Badea Producător tv Diana Pascal (redifuzare)
 • 01:30
  Generaţia Fit
  *În cadrul programului vor fi oferite antrenamente de fitness şi gimnastică autorizate pentru începători şi avansaţi, coordonate de către profesori autorizati, sfaturi ale unor medici nutriţionişti şi o reţetă sănătoasă pentru sportivi şi publicul larg! Gazde: antrenori Diana Preda şi Gabriel Toncean Producător: Ştefan Stănescu Coproducție TVR-FRCF
 • 02:00
  Un doctor pentru dumneavoastră
  *13 ani *Obezitatea, bolile cardiovasculare şi pâinea noastra cea de toate zilele Invitat: din Italia, dr. Gheorghe Cerin, medic primar cardiolog, dr. în ştiinţe medicale, responsabilul Unităţii de Medicină Internă-Cardiologie, Clinica San Gaudenzio, Novara, preşedintele Asociaţiei Medicilor Români din Italia, membru al Societăţii Europene de Cardiologie Stilul nostru actual de hrană, ca şi cel de viaţă, stau la baza kilogramelor în plus, kilograme care pot determina un exces ponderal, ca şi obezitate, uneori severă. Pentru persoanele trecute de vârsta de 45-50 de ani, excesul de kilograme se va însoţi întotdeauna de creşterea tensiunii arteriale, a colesterolului, glicemiei şi a trigliceridelor, elemente care prevestesc apariţia ulterioară a diabetului de tip 2, a accidentelor vasculare cerebrale, steatozei hepatice sau, pentru cei mai în vârstă, a Alzheimerului. Vă propunem așadar o abordare deschisă privind modul corect de hrană şi de schimbare a obişnuinţelor alimentare, adeseori nepotrivite cu nivelul de activitate fizică pe care o desfăşurăm zilnic. Vom analiza în detaliu rolul carbohidraţilor în hrana noastră şi mai ales rolul acestora în producerea obezităţii, obezitate care este de fapt cauza majoră a unor boli cronice precum cele cardiovasculare, dar şi unele forme de cancer. Moderator Măriuca Mihăilescu Realizator Cristina Anton Producător Monica Ancuţa
 • 03:00
  Telejurnal
  *Ştiri *Tema zilei Prezintă: Dorina Florea, Radu Andrei Tudor Producători: Eva Matei,Cristian Petru Sport *Montaj Meteo *Montaj
 • 03:50
  Zi de zi cu părintele Constantin Necula
  Producător Victor Dochia
 • 04:00
  Avocatul dumneavoastră
  *21 ani *Contractul, lege a părţilor Invitat: Dan Laurenţiu Stoicescu, avocat Rubrica INFO *Informaţii utile despre contractul de închiriere comercială în Franţa Invitată: avocat Diana Dauphin Lazăr Moderator Angela Avram Jurnalist Aura Iosif Producător Angela Avram