loader
Foto

Luminița Anghel la „Vineri seara în direct”

Vineri, 28 octombrie, ora 21.00, la TVR Internațional, a fost difuzată o nouă ediție „Vineri seara în direct”.

 

Kyrie Mendél
Vineri seară în direct

Thank god it’s Friday! Slavă domnului că e vineri! Ați avut o săptămână plină, însă acum v-ați tolănit în fotoliu, ați luat ceva de ronțăit și nu va mai atingeți de telecomandă!

V-am pregătit o lista completă de evenimente din lumea-ntreagă, dar și din țară, revedem momente de televiziune excepționale cu un actor de care sunt convins că vă era dor, iar invitatul special din aceasta seară este Luminița Anghel.

(w882) 2

Se apropie ziua de naștere a cuiva drag sau vă este dor de cineva din celălat capăt al lumii?
.
Scrieți-ne la adresa de mail a emisiunii, vinerisearaindirect@gmail.com, iar noi ne ocupăm de restul!.

Dacă sunteți la Viena deja, trebuie neapărat să ajungeți la operă! În special dacă vă interesează o punere în scenă inedită. "La Traviata" se joacă mâine și este o producție în colaborare cu Opera Națională din Paris..

Anul acesta, Teatrul Esplanade din Singapore împlinește 20 de ani și e văzut într-o nouă lumină. Literalmente! Dancing with Light e un spectacol de lumini și proiecții multimedia. Adevărate vrăjitorii tehnologice combinate cu elemente coregrafice de excepție.
.
Ați fost vreodată la Praga? Eu plănuiesc să ajung acolo cât de curând. Cu siguranță voi vizita și clădirea istorică a Muzeul Național. Până la sfârșitul anului puteți vedea o expoziție care descrie în imagini viețile celor mai mari compozitori cehi, printre care și Smetana sau Dvorak.
.
Luminița Anghel este participantă care a ajuns pentru prima dată pe locul 3 la Eurovision cu piesa “Let Me Try”, alături de trupa Sistem. În continuare, cel mai bun rezultat obținut de România. A câștigat numeroase premii de-a lungul carierei, printre care locul 1 la Festivalul Mamaia 1993 pentru cea mai bună interpretare, locul 1 la Cerbul de Aur Brașov in 2001, tot pentru interpretare, și tot locul 1 la Voice of Asia in 2003 pentru cel mai bun interpret străin. A avut colaborări ca moderator și prezentator cu Televiziunea Română și a înregistrat voci pentru Disney Channel.

7:30 Vivi Art

Vivi Art este o emisiune de divertisment, cu impact educativ, destinată atât copiilor, cât și părinților. Gazda proiectului este Vivien Rusu, o fetiţă talentată, curioasă din fire, care îşi propune să îi descopere pe copiii talentati din Republica Moldova. Domeniile explorate sunt diverse: gastronomie, teatru, muzică, sport, dans, astronomie, hipism, călătorie, vlogging, etc. Emisiunea, filmată în manieră home video, este interesantă, veselă şi educativă.

Moderator Vivien Rusu

Producător Natalia Catan

8:00 Weekend matinal

* Matinal (I)

Prezintă Maria Smarandache şi Nadine Vlădescu

Producători: Raluca Neagu şi Horaţiu Rusu

Transmisiune directa

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri