loader
Foto

Galerie foto

Fumatul – „ucigașul tăcut”

Luni, 16  ianuarie, la TVRi și online pe TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție la „Un doctor pentru dumneavoastră”.

 

Ana Maria Ghiur
Un doctor pentru dumneavoastră

Medici români care schimbă lumea

Invitat: prof. univ. dr. hc Horia Sîrbu, şeful Catedrei și a Departamentului de Chirurgie Toracică a Spitalului Universitar Erlangen, Germania

Cu o carieră impresionantă inclusiv în cercetarea medicală, prof. Sîrbu continuă să fie aproape de România prin operații pro-bono, aducerea unor echipamente medicale pentru intervenții chirurgicale și nu numai. Dorește să aducă experiența acumulată  în  țara natală.

(w882)

 

Tabacologia în Franța

Invitat: dr. Carmen Rotaru, pneumolog cu competență în tabacologie, Franța

Anual, fumatul reduce speranţa de viaţă, calitatea vieţii și conduce la moartea a  milioane de oameni. Punctăm ce pot face românii din Franța care se confruntă cu adicția de tutun.

(w882)

 

Fumatul – „ucigașul tăcut”

Invitat: prof. univ. dr. Viorel Jinga, medic primar urologie, Rectorul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București

În fumul de ţigară se găsesc mii de compuşi toxici iar peste 45 pot declanşa un cancer genital, renal, digestiv, pulmonar, cardiac sau bucal. Nicotina este doar una dintre  componentele nocive ale țigării şi produce dependenţa de tutun. Pe lângă sistemele respirator, circulator, pot fi afectate și sistemele muscular, osos și imunitar. Aflăm ce efecte poate avea fumatul asupra aparatului urinar.

(w882)

Moderator: Ana Maria Ghiur

Jurnalist tv: Lucian Băbeanu

Credit foto și Producător tv: Monica Ancuța

(w882)

***

Vă reamintim că așteptăm opiniile și sugestiile pe pagina noastră de Facebook.

Puteți urmări edițiile emisiunii și pe TVR+.

 


7:30 Vivi Art

Vivi Art este o emisiune de divertisment, cu impact educativ, destinată atât copiilor, cât și părinților. Gazda proiectului este Vivien Rusu, o fetiţă talentată de 11 ani. Curioasă din fire, ea îşi propune să îi descopere pe copiii din Republica Moldova, care îşi savurează copilăria prin prisma talentelor.

Fiecare emisiune are în calitate de invitat un copil talentat, pasionat, dedicat harului său. Domeniile explorate sunt diverse: gastronomie, teatru, muzică, sport, dans, astronomie, hipism, călătorie, vlogging, etc. Emisiunea, filmată în manieră home video, este interesantă, veselă şi educativă.

Prezentator Vivien Rusu Producător Tatiana Slivca

8:00 Weekend matinal

*Matinal (I)

Prezintă Maria Smarandache şi Nadine Vlădescu

Producători: Raluca Neagu şi Horaţiu Rusu

Transmisiune directă

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri