loader
Foto

Galerie foto

"Un doctor pentru dumneavoastră", marți la TVR Internațional

Marți 9 august, de la ora 19.00, la TVR International, echipa emisiunii "Un doctor pentru dumneavoastră" v-a invitat să urmăriți o ediție despre corecția miopiei, sănătatea emoțională și înfrumusețarea fără dificultăți.

 

Măriuca Mihăilescu
Un doctor pentru dumneavoastră

* Metode de corecţie a miopiei

Invitat: dr. Andrei Filip, medic primar oftalmolog, supraspecializat în chirurgia refractivă și a cataractei

Invitatul nostru face parte din echipa de medici care a introdus în România tehnicile SMILE și PRESBYOND, cele mai performante şi minim invazive metode laser pentru corectarea dioptriilor mari și a presbiopiei.

(w882)

* Sănătatea emoțională

Invitată: Oana Stoianovici, antrenor transformațional, Spania

În procesul de înfrumusețare avem nevoie să ne conectăm inclusiv cu emoțiile noastre. Frumusețea nu este doar despre cum ne vedem din exterior ci mai ales despre cum ne simțim în interior. Ce facem cu emoțiile după procesul de înfrumusețare? Rămase neadresate, ele continuă să iasă la suprafață iar sentimentul de nemulțumire persistă. Atât în programele de feminitate cât și în cadrul programului Copilul Interior se lucrează cu felul în care ne simțim, învățăm să adresăm nevoia din spatele emoției.

(w882)

* Înfrumusețare fără dificultăți

Invitată: dr. Dana Jianu, medic primar chirurgie plastică şi estetică, Președinte Societatea Română de Chirurgie Estetică

Presiunea Social-Media pune presiune pe sănătatea emoţională a tinerilor. Multe fete se fotografiază într-un anumit fel, o tipologie care presează şi unele dintre ele ajung să se expună unor riscuri de a face alegeri ieftine, uneori în condiţii improprii. Astfel, îşi pierd frumuseţea naturală, expresivitatea în defavoarea unei anumite vulgarităţi dincolo de faptul că apare riscul de îmbolnăvire sau chiar de sluţire.

(w882)

***

Mulţumim Dalin pentru susţinerea oferită în realizarea emisiunii!

(w235)

***

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Producător: Monica Ancuța
Credit foto: Monica Ancuța

Echipa Un doctor pentru dumneavoastră vă este aproape, oriunde v-aţi afla!

Emisiunea este disponibilă pe TVR+.

***

15:30 Punctul critic

Prezintă Bogdan Muzgoci

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik, Raluca Alecu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

Producător Florenţa Dăscălescu

16:50 Secolul 22

Producător Bogdana Pascal

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri