loader
Foto

Noul sezon aniversar al emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră”

Ne-ați urmărit 1.335 de ediții, 2000 ore, 120.000 minute, 7.200.000 secunde! Din 28 septembrie, de la ora 19, a început un nou sezon plin de surprize plăcute. În direct, pe TVRi, TVR+, live pe Facebook și pe Youtube.

 

Măriuca Mihăilescu
Irina Mohora

Echipa ”Un doctor pentru dumneavoastră” vă apreciază și vă mulțumește fiecăruia pentru timpul petrecut împreună!

Din acest sezon, se alătură echipei noastre Irina Mohora - căreia îi revine onoarea de a da startul sezonului, cu emoție și bucurie. Ea va fi gazda serilor de luni și marți. Cu îndrăgita moderatoare, Măriuca Mihăilescu, vă dăm întâlnire în fiecare miercuri și joi.

13 ani de emisiuni sub genericul ”Un doctor pentru dumneavoastră”:

Echipa emisiunii v-a așteptat, în direct, la o ediție aniversară cu un invitat special care a fost alături de-a lungul anilor, chiar din 2007. Pe 1 octombrie, de la ora 19:00, (ora României),  s-a difuzat urmăriți ediția cu nr. 1339.

Din 1 octombrie 2007, mii de specialiști din domeniul medical au intrat, din toate colțurile lumii, în casele românilor de pretutindeni și au răspuns, în direct, întrebărilor telespectatorilor, oferind multe informații pentru sănătate.

De atunci, fiecare sezon abordează temele medicale într-o manieră inovativă, propusă de echipa TVR Internaţional. Lucrăm continuu și vă surprindem așteptările, vă informăm despre tratamente moderne împreună cu reputați doctori români care răspund întrebărilor pentru a veni în sprijinul tuturor. Emisiunile noastre medicale îndeamnă să ne păstrăm sănătatea, să gestionăm corect diferitele afecțiuni și să ne protejăm de factori care dăunează.

Vă reamintim că așteptăm opiniile și sugestiile pe pagina noastră de Facebook.

Puteți urmări edițiile emisiunii și pe TVR+.

Moderatori: Irina Mohora și Măriuca Mihăilescu

Realizator tv Cristina Anton

Producător tv Monica Ancuța

 

12:00 Articolul VII (R)

*Aderarea României la Spaţiului Schengen terestru. Alegerile europarlamentare şi votul în diaspora. Măsuri menite să reducă timpul de soluţionare a dosarelor de cetăţenie.

Invitaţi: Dan Cărbunaru, director-fondator, Calea europeană şi Ciprian-Adrian Florescu, vicepreşedinte, Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie

Realizator şi Moderator Mihaela Crăciun

Jurnalişti: Lilia Anghel şi Marian Nicola

Producători: Mihaela Iamandei şi Iulia Popescu

(Reluare)

13:00 Universitaria

Pe vremuri, România era considerată grânarul Europei, o ţară eminamente agrară. Astăzi, când tehnologia a evoluat fantastic şi viaţa noastră arată cu totul altfel, nu putem să nu ne întoarcem la ceea ce înseamnă o viaţă sănătoasă şi în armonie cu natura. Despre Agricultură, Horticultură, Silvicultură, Biotehnologii şi multe altele, într-o ediţie specială, în două părţi, dedicată Universităţii de Agronomie şi Medicină Veterinară Bucureşti.

Jurnalişti Ana Maria Mindu şi Gabriela Voinea

Jurnalist senior şi prezentator Camelia Moise

Producător Larisa Avram

 
La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În ...

Dezvoltarea regiunilor cu fonduri europene

Dezvoltarea regiunilor cu fonduri europene

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 21:00, în direct la TVR Internațional, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii "Investiți în România!".

Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 19:00, la TVR Internațional, am revăzut o ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre rinita alergică, ...

 

#tvri