loader
Foto

"Un doctor pentru dumneavoastră": mituri despre coronavirus

Aflați despre adevăruri și mituri privind CORONAVIRUSUL, despre problematica infertilității și efectul benefic al plantelor, în emisiunea "Un doctor pentru dumneavoastră", difuzată de TVRi,  în perioada 25-27 mai, ora 18.30!

 

Măriuca Mihăilescu
Ana Maria Ghiur

LUNI, 25 MAI (redifuzare din 30 martie 2020)

ADEVĂRURI ȘI MITURI DESPRE CORONAVIRUS

Invitat: Dr. CĂTĂLIN APOSTOLESCU, medic primar boli infecțioase, purtător de cuvânt al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, Bucureşti

Subiectul despre care se discută cel mai mult la nivel mondial este cum să evităm infecția cu COVID - 19. Sunt tot felul de informații contradictorii și sunt răspândite în spațiul public multe știri false. Este important să ne informăm corect, din surse oficiale.

Moderator: MĂRIUCA MIHĂILESCU

(w882) infertilit

MARȚI, 26 MAI (redifuzare din 10 octombrie 2019)

CAUZELE ȘI EFECTELE INFERTILITĂȚII

Invitat: Dr. CHADI MUHEIDLI, medic primar obstetrică - ginecologie, specialist în infertilitatea cuplului și FIV

Stresul, ritmul de viață alert, alimentația lipsită de toate substanțele vitale organismului, vârsta tot mai ridicată a femeilor și bărbaților care vor să aibă un copil, duc la o afecțiune complex: infertilitatea. În ultimul timp este tot mai frecventă și la bărbați. Cauzele sunt multiple, iar efectele sunt profunde pentru cuplu și societate. În rezolvarea acestei boli s-au dezvoltat metode complexe, ultraperformante, de fertilizare in vitro.

TERAPIA INFERTILITĂȚII

Invitat: NADIA GORDUZA, psihoterapeut, specialist în Terapia de cuplu prin metoda Gottman și Terapie prin Realitate Virtuala pentru Fobii si Adicții

”Metoda Gottman în Terapia de Cuplu se referă la strategii prin care se întăresc sentimentele de prietenie și intimitate, se găsesc soluții pentru a gestiona conflictele și se construiesc proiecte de viață comune”, susține psihoterapeutul Nadia Gorduza. Ea subliniază importanța abordării psihologice a infertilității inclusiv prin următoarea afirmație: ”Pentru că fizicul și psihicul lucrează întotdeauna împreună, soluțiile pentru sănătatea noastră nu pot fi fragmentare.”

Moderator: ANA MARIA GHIUR

(w882) lavanda

MIERCURI, 27 MAI (redifuzare din 1 aprilie 2020)

PLANTELE, MIRACOLUL NATURII

Invitat: Dr. ADRIANA TATOMIRESCU, medic nutriţionist, competență  în apifitoterapie, director al Centrului de Terapie Naturală  ”Alexandra” din Breaza, Hofigal

Plantele au fost, sunt și vor rămâne sursă de energie prețioasă prin care omul vibrează cu natura și cu universul din care face parte. În ritmul în care trăiește omenirea, în completarea unui aport suficient de elemente esențiale, plantele medicinale vin să ajute organismul. Acestea concentrează în structurile lor toate substanțele principale de echilibrare și tratare a carențelor și dezechilibrelor generatoare de boli. În prezent, fitoterapia este recunoscută tot mai mult ca suport pentru imunitate.

Moderator: MĂRIUCA MIHĂILESCU

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile pe TVR+.

Ne găsiți și pe pagina de Facebook a emisiunii.

Surse foto: csid.ro, paradisverde.ro, romaniajournal.ro

***

Partenerii emisiunii:

(w100) HofigalHofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. Tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 4 locații din București. Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 0374. 475. 555.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro. Telefon: (+4) 0751.136.412.

 

 

 

10:45 Vedeta familiei

Sezonul campionilor

Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:00 Sâmbătă cu Albertina

„Sâmbăta cu Albertina” este cu şi despre stilul nostru de viaţă. Aflăm despre sănătate, educaţie, film & teatru, muzică & festivaluri, oameni de succes, social media, artă, psihologie, carte, sport, gastronomie, modă, nutriţie şi despre tot ce ne preocupă în viaţă.

Prezintă Albertina Ionescu

Producător George Tudor

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri