loader
Foto

„Un doctor pentru dumneavoastră”: despre miopie, emoții și înfrumusețare

Marți, 14 iunie, ora 19.00, v-am invitat să revedeți, la TVR Internațional, o ediție a emisiunii „Un doctor pentru dumneavoastră” dedicată sănătății emoționale, metodelor de corecție a miopiei și înfrumusețării.

 

Măriuca Mihăilescu

* Metode de corecţie a miopiei

Invitat: dr. Andrei Filip, medic primar oftalmolog, supraspecializat în chirurgia refractivă și a cataractei

(w882) miopie

Invitatul nostru, face parte din echipa de medici care a introdus în România tehnicile SMILE și PRESBYOND, cele mai performante şi minim invazive metode laser pentru corectarea dioptriilor mari și a presbiopiei.

* Sănătatea emoțională

Invitată: din Spania, Oana Stoianovici, antrenor transformațional

(w882) emotii

În procesul de înfrumusețare avem nevoie să ne conectăm inclusiv cu emoțiile noastre. Frumusețea nu este doar despre cum ne vedem din exterior, ci mai ales despre cum ne simțim în interior. Ce facem cu emoțiile după procesul de înfrumusețare? Rămase neadresate, ele continuă să iasă la suprafață, iar sentimentul de nemulțumire persistă. Atât în programele de feminitate cât și în cadrul programului Copilul Interior se lucrează cu felul în care ne simțim, învățăm să adresăm nevoia din spatele emoției.

* Înfrumusețare fără dificultăți

Invitată: dr. Dana Jianu, medic primar chirurgie plastică şi estetică, Președinte Societatea Română de Chirurgie Estetică

(w882) Jianu

Presiunea Social-Media influențează sănătatea emoţională a tinerilor. Multe fete se fotografiază într-un anumit fel, o tipologie care presează şi unele dintre ele ajung să se expună unor riscuri de a face alegeri ieftine, uneori în condiţii improprii. Astfel, îşi pierd frumuseţea naturală, expresivitatea în defavoarea unei anumite vulgarităţi dincolo de faptul că apare riscul de îmbolnăvire sau chiar de sluţire.

(w882) Mariuca Mi

***

Mulţumim Dalin pentru susţinerea oferită în realizarea emisiunii!

(w235)

***

Echipa Un doctor pentru dumneavoastră vă este aproape, oriunde v-aţi afla!

***

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Producător: Monica Ancuța

Foto: Monica Ancuța

22:00 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

23:15 Dragii nostri aflati despre noi

Filmul documentar este o proiecție casnica și socio-culturala a omului din Romania anilor 80, eliberata de contextul politic. E un mijloc de teleportare, o capsula a timpului prin care spectatorul este purtat intr-o perioada nu foarte indepartata, dar totuși atat de diferita fața de cea de azi, urmarind viața obișnuita, cotidiana, a romanilor de atunci. Cel mai mult ne dorim sa starnim interesul generațiilor care nu știu aproape nimic despre acea perioada, tineri care n-au mai mult de 25 de ani.

Realizator Ana Preda

Producator Diana Dumitru

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri