loader
Foto

Galerie foto

Un doctor pentru dumneavoastră: cum întâmpinăm 2019

În ianuarie, la TVR Internațional, veți putea revedea câteva dintre cele mai populare ediții din 2018 ale emisiunii “Un doctor pentru dumneavoastră”. De luni până miercuri, în această săptămână, de la ora 18.30.

 

Ana Maria Ghiur
Măriuca Mihăilescu

Luni, 7 ianuarie

2019 - ADEVĂR, CUNOAȘTERE, DREPTATE

Invitat: dr. TEODOR COLDEA, medic primar medicină sportivă, competență în acupunctură și medicină ayurvedică

„Nivelul emoțional și spiritual sunt la fel de importante pentru sănătate. Dacă microbii sunt respinși de sistemul imunitar, sentimentele vin din interior, unde nu avem atât de multe mijloace de apărare”, explică dr. Teodor Coldea.

Anul 2019, anul imunității și al dreptății, este anul în care ”suferă” plămânul și intestinul gros, într-un cuvânt: imunitatea.

Ce schimbări aduce 2019, anul Mistrețului de Pământ, cum gestionăm stările emoționale, cum învățăm să facem dreptate, cu inima, cu bucurie, ascultând, în același timp, rațiunea și intuiția pentru a lua deciziile optime, aflăm în această ediție specială.

Predicțiile anului 2019! Să facem ce e de făcut pentru o lume mai bună!

Moderator ANA MARIA GHIUR

Redifuzare din 31 decembrie 2018

 

Marți, 8 ianuarie

SOLUȚII PRACTICE PENTRU UN ZÂMBET FRUMOS

Invitat: dr. IONUȚ LEAHU, medic stomatolog, competență în implantologie, Cabinetele dr. Leahu

Pentru o dantură frumoasă și eficientă, pacienții care au unul sau mai mulți dinți lipsă sunt candidații perfecți pentru aplicarea implanturilor dentare din titan sau zirconiu. La această metodă pot apela toți cei cu probleme stomatologice grave, indiferent de vârstă, de afecțiunea internă pe care o au, chiar și în cazurile în care nu există suficient țesut osos de susținere.

Moderator ANA MARIA GHIUR

Redifuzare din 20 decembrie 2018

Miercuri, 9 ianuarie

CONTROLUL EMOȚIILOR ȘI DEZVOLTAREA PERSONALĂ

Invitat: dr. CRISTIAN ANDREI, neuropsihiatru

În cele mai variate situații, fie ele triste sau optimiste, emoțiile ne controlează și ne influențează viața și sănătatea și cea mai bună cale pentru a le depăși este controlul lor, prin creșterea încrederii în propria persoană, în capacitățile fiecăruia dintre noi, prin o mai bună comunicare interumană, chiar și la distanță, prin dragoste, dăruire, înțelegere, oriunde ne-am afla. Pentru un stil de viață sănătos și optim, specialistul nostru va da câteva recomandări, tuturor românilor de pretutindeni, pentru găsirea acelor căi, cele mai potrivite, de a trece peste obstacolele vieții, pentru a micșora distanța dintre ei.

Moderator MĂRIUCA MIHĂILESCU

Redifuzare din 27 decembrie 2018

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 4 locații din București. Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 0374. 475. 555.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook:https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

15:00 România…în bucate

* Cooking Show

Prezentatori: Costin Miron si Bogdan Moraru

Realizator Bogdan Moraru

Producător Costin Miron

O productie TVR Targu-Mures pentru TVR2

Jurnalist Cătălin Blebea

Producător Cristina Murgu

Producător delegat Alexandra Tiniche

15:30 Concert 3 Sud-Est-Simfonic

Sala Palatului s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru fanii 3 SUD EST la concertul SIMFONIC susținut de îndrăgita trupă în noiembrie 2023. Eveniment muzical de excepție, acest spectacol a fost organizat cu participarea extraordinară a Orchestrei Filarmonicii „George Enescu” din Botoşani, sub bagheta dirijorului Alexandru Ilie. Cele mai cunoscute melodii ale trupei 3 SUD EST au răsunat timp de 90 de minute în inimile celor peste 4000 de fani care au cântat la unison cântecele îndrăgite.

Prin stilul muzical unic, inconfundabil, Trupa 3 SUD EST a definit muzica unei generaţii frumoase și continuă să lanseze hituri care ajung imediat în topurile naționale, trecând testul timpului, în cei peste 25 de ani de carieră.

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" v-a invitat să urmăriţi miercuri, 8 mai, la TVR Internațioanl, de la ora 11:00, o ediţie în care am ...

„Fraţii Jderi”, în topul celor mai vizionate filme românești

TVR Internațional programează sâmbătă, 11 mai, de la ora 23:30, „Frații Jderi” (România, 1974), după romanul omonim al lui Mihail Sadoveanu. ...

 

#tvri