loader
Foto

Un doctor pentru dumneavoastră: Alimentația mereu importantă!

Miercuri și joi (13-14 octombrie), de la ora 19:00, la TVR Internațional revedeți două ediții cu informații și recomandări pentru sănătate.

 

Măriuca Mihăilescu

Sănătatea este cea mai importantă, să avem grijă de ea!

Alimentația mereu importantă este tema ediției de miercuri, 13 octombrie despre care ne vorbește dr. Mihaela Bilic, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, specializată în psihonutriție, o ramură medicală care face legătura între nutriție, psihologie și medicină, cu rolul de a trata bolile cu ajutorul hranei naturale.

(w882)

Tema punctează importanța conștientizării  consumului de alimente funcționale, respectiv combinații „inteligente” care, dincolo de valoarea lor nutritivă, aduc avantaje consistente organismului nostru, ne pot proteja și pot preveni apariția unor boli.

 

Joi, 14 octombriedoctorul Cristian Răchitan, românul stabilit de aproximativ 40 de ani la New York, este aproape de România, unde își are rădăcinile și căreia îi va fi mereu dator. Invitatul nostru este convins că bolnavul este unic: nu există boli, ci bolnavi.

(w882)

Sănătatea este cea mai importantă, să avem grijă de ea!

***

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Producător: Monica Ancuța

***

Partenerii emisiunii:

(w100) HofigalHofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.:Tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

(w100) DermavitalPentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04, (+4)0731.871.968.

(w100) Floraria Traian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro.

Telefon:(+4)0751.136.412.

(w100) ada dental Ada Epistatu, dr. în estetică dentară, specialist în stomatologie generală, membru al Academiei Americane de Implantologie Dentară și al Academiei Internaționale de Estetică Facială, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, oferă informații și recomandări pentru sănătatea dentară. Conduce o echipă de 10 specialiști în stomatologie. Deși tehnologia avansată din clinică vine în ajutorul pacientului, totuși factorul uman și echipa care lucrează împreună pentru confortul pacientului definesc zâmbetul perfect al fiecărei persoane care trece pragul clinicii Ada Dental Center: https://adadental.ro; tel. 0723 071 014; clinica@adadental.ro; Facebook.

5:50 Investiţi în România! (R)

* Internaţionalizarea firmelor româneşti

Invitati: Maria Grapini-membru al Parlamentului European, Lucian Rotar-investitor, antreprenor în serie Franţa şi România, Ambasador Repatriot în Franţa, Radu Hanga-preşedinte Bursa de Valori Bucureşti, Cosmin Mălureanu-investitor, antreprenor companie de e-learning, Cristian Tudor-investitor, antreprenor companie agricultură

Moderator Cristina Leorenţ

Grafică Laurenţiu Năstase

Documentarist & Poster Maker Giorgiana Şuşurincă

Jurnalişti tv: Ana Maria Ghiur, Roxana Segneanu şi Răzvan Onesa

Realizator Cristina Leorenţ

Producător Raluca Amzăr

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri