loader
Foto

”ÎnvingătoarELE României”: TVRi vă premiază cu 10 albume de colecţie

În perioada 10 februarie - 9 martie 2020, românii au fost invitaţi să se înscrie la concursul TVRi pentru a câştiga unul dintre cele 10 exemplare ale Albumului “Femeile din viaţa României”. În curând vor fi anunțați câștigătorii!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

În cel de-al 25-lea an de existenţă, TVR Internaţional continuă să fie mesagerul culturii și tradițiilor românești autentice. Şi pentru că românii de pretutindeni au frumoasa tradiţie ca la începutul primăverii să-şi sărbătorească mamele, soţiile, partenerele, TVRi s-a pregătit pentru această sărbătoare cu o campanie dedicată eroinelor românce de ieri şi de azi.

CLICK AICI: Regulament Concurs Campanie „ÎnvingătoarELE României”

Telespectatorii au avut ocazia să cunoască mai bine “ÎnvingătoarELE României”, urmărind emisiunile postului, dar şi participând la concursul organizat pe pagina de Facebook a acestuia. Astfel, în perioada 10 februarie – 9 martie 2020, românii din ţară, dar şi din afara graniţelor acesteia au fost invitaţi să se înscrie la concurs pentru a câştiga unul dintre cele 10 exemplare ale Albumului “Femeile din viaţa României”.

Ana Maria Ghiur

(w882) Concurs TV

Mihaela Crăciun

(w882) Concurs TV

Albumul bilingv (română-engleză) intitulat "Femeile din viaţa României / Key Women in Romanian Life", apărut la Editura Alexis, este un album format mare, de o calitate excepţională, alcătuit din planşe şi texte despre 50 de femei care au influenţat istoria şi viaţa României, în descrierea criticului Dan C. Mihăilescu.

(w882) Concurs TV

Pentru a-şi adăuga în colecţia personală un astfel de album, participanţii au intrat pe pagina de Facebook TVR Internaţional, au dat like paginii, au distribuit postarea în care a fost anunţat concursul şi au adăugat un comentariu în care au propus o femeie româncă, din istorie sau din prezent, pe care o consideră un exemplu demn de urmat, o învingătoare.

Corina Dobre

(w882) Concurs TV

Angela Avram

(w882) Concurs TV

Carmen Târnoveanu

(w882) Concurs TV

De asemenea, în prima săptămână a lunii martie, la singurul post tv dedicat românilor din întreaga lume, ați cunoscut doctoriţe, avocate, antreprenoare, femei din politică, cercetătoare, profesoare sau sportive – pe scurt femei de succes.

De luni, 2 martie, până pe 8 martie, de ziua lor, aceste învingătoare care trăiesc în România sau în străinătate, au venit să îşi spună povestea în emisiunile TVR Internaţional.

23:00 Garantat 100%

Invitat Jean Michel Jarre

Moderator şi realizator Cătălin Ştefănescu

Producător Adrian Ionică

(redifuzare)

0:00 Jurnal Cultural

Producător Anca Lăzărescu

 
Investiţii în infrastructura de sănătate

Investiţii în infrastructura de sănătate

publicat: luni, 16 septembrie 2024

TVR Internațional vă propune să revedeți o ediție "Investiți în România!" despre sistemul sanitar, integrarea medicilor din diaspora în noile ...

Discover Romania: Mănăstirea Dragomirna

Discover Romania: Mănăstirea Dragomirna

publicat: luni, 16 septembrie 2024

„Vederea bisericii este o uimire de bucurie. E înaltă și îngustă ca o cutie de sfinte moaşte şi e unul din cele mai strălucite monumente ale ...

„Plicul”, spectacol din Arhiva de Aur TVR

„Plicul”, spectacol din Arhiva de Aur TVR

publicat: vineri, 13 septembrie 2024

„Plicul”, de Liviu Rebreanu, piesă scrisă în 1923, este o satiră la adresa corupţiei administrative dintr-un orăşel de provincie, o abordare cu ...

 

#tvri