loader
Foto

Galerie foto

Tratamentul modern al urgențelor chirurgicale

De peste 15 ani, medici români apreciați în țară și în străinătate construiesc punți pentru sănătate, dezbat teme de actualitate şi răspund întrebărilor dvs.!  Urmărim o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră", marți, 11 iulie, ora 19.00, la TVR Internațional și TVR+.

 

Ana Maria Ghiur
Un doctor pentru dumneavoastră

* Tratamentul modern al urgențelor chirurgicale

Invitat: drTeodor Florin Georgescu, medic specialist chirurgie generală, Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, dr. în științe medicale, asist. univ. UMF “Carol Davila”, Bucureşti

(w882)

(w882)

Urgenţele chirurgicale sunt evenimente care pot pune viaţa în pericol. Care sunt cele mai frecvente urgenţe chirurgicale, la ce simptome să ne alarmăm, ce putem face pentru a preveni apariţia acestora dar şi care este tratamentul lor modern, aflăm în ediţia de astazi de la invitatul nostru care are un atestat în chirurgie laparoscopică şi stagiu de pregătire în chirurgie oncologică la Centrul European de Chirurgie Pancreatică, Spitalul Universitar Heidelberg din Germania.

* Beneficiile chirurgiei plastice

Invitat: din Belgia, dr. Alexandru Păun, doctor în științe medicale, medic specialist chirurgie plastică, CHU Saint-Pierre Bruxelles

(w882)

(w882)

Chirurgia plastică, pentru mulţi oameni, mai puţin norocoşi, este o necesitate. Pentru alţii, este doar o îmbunătăţire a aspectului şi a stării de bine. Presupune reconstrucţia, modificarea aspectului sau formei unei parţi a corpului. Protezele mamare, lipoaspiraţiile, liftingul facial, chirurgia mâinii, otoplastia sunt doar câteva dintre procedurile efectuate în cadrul acestei ramuri a chirurgiei. Invitatul nostru îşi desfăşoară activitatea dincolo de graniţele ţării, în Belgia şi are stagii de formare în Franţa, Luxembourg, Suedia,  în ţara de adopţie dar şi în ţara de origine, România. Aflăm care este povestea acestuia, ce-a însemnat adaptarea sa într-o altă ţară, care sunt cele mai frecvente intervenţii chirurgicale plastice solicitate şi dacă există contraindicaţii sau riscuri.

Moderator Ana Maria Ghiur

Jurnalist tv Lucian Băbeanu
Producător tv Monica Ancuța

La TVR Internațional, în direct, luni şi marţi, împreună pentru sănătate!

(w882) Ana Maria

 

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri