loader
Foto

Tratamentul minim-invaziv al monturilor

O nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" a fost difuzată în direct, marți, 21 mai, de la ora 19:00, la TVR Internațional.

 

Ana Maria Ghiur
Un doctor pentru dumneavoastră

De 16 ani, doctori români apreciaţi în ţară şi în diaspora, construiesc punţi pentru sănătate, dezbat teme de actualitate şi răspund întrebărilor dvs.!

* Farmacia Naturii

Invitat: dr. Adriana Tatomirescu, medic nutriţionist, competență în apifitoterapie, director Centrul de Terapie Naturală din Breaza
.
(w882)Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează că îmbătrânirea este printre primele probleme de sănătate ale lumii, iar omenirea se confruntă cu o îmbătrânire rapidă. În 2024, anul omagial, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor, natura şi terapiile naturale pot fi sprijin pentru echilibrarea organismului şi pentru longevitate.

* Tratamentul minim-invaziv al monturilor

Invitat: din Franţa, Dan Dumitru Gorduza, chirurg ortopedie şi traumatologie
.
(w882)Populaţia din lume fără monturi este cea care merge desculță. Încălțările nepotrivite şi incomode favorizează deformări ligamentare și osoase la nivelul tălpii piciorului și coloanei. 60% dintre femei suferă de hallux valgus (monturi), respectiv deformări ale încheieturii degetului mare de la picior. Aflăm cum putem preveni apariţia lor şi ce tratament modern există.

* Astmul netratat poate ucide

Invitat: prof. dr. Cristian Oancea, medic primar pneumolog, manager Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Victor Babeș Timișoara, secretar general al Societății Române de Pneumologie
.
(w882)Ziua mondială a astmului, marcată în prima zi de marți a lunii mai, are ca scop informarea asupra aceastei afecțiuni caracterizată prin inflamația căilor aeriene. Pereţii acestora se îngroaşă, se îngustează şi produc mucus în exces. Modificările duc la dificultăţi de respiraţie, tuse şi senzaţie de constricţie toracică. Gravitatea bolii diferă de la o formă uşoară care se manifestă doar uneori, la o boală invalidantă ce împiedică activităţile zilnice şi poate declanşa un atac de astm fatal. Educația despre astm responsabilizează şi ajută să ținem astmul sub control!
.

(w882)***

Moderator Ana Maria Ghiur

Jurnalist tv Lucian Băbeanu

Documentarist Giorgiana Șușurincă

Producător tv Monica Ancuța-Tiuntiuc

La TVR Internaţional, în direct, luni şi marţi, împreună pentru sănătate!

Un doctor pentru dumneavoastră, de 16 ani împreună cu publicul TVRi

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

20:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
„6,9 pe scara Richter”, film românesc la TVR Internațional

Sâmbătă, 29 iunie de la ora 23.10, TVR Internațional programează comedia „6,9 pe scara Richter”, în regia lui Nae Caranfil.

Programe pentru dezvoltarea imm-urilor şi turismului

O nouă ediție ”Investiți în România!” se difuzează în direct, marți, 25 iunie, pe TVR Internațional. Echipa emisiunii vă dă întâlnire de la ora ...

Monahul-medic Luca Bîlteanu a ales România: „Bolnavul e cel mai mare profesor al meu, iar boala este lecţia supremă”

Marți, 25 iunie, pe TVRi, de la ora 19:00, în direct, la "Un doctor pentru dumneavoastră", despre rolul modelelor în educație, cercetare şi ...

 

#tvri