loader
Foto

Tratamente pentru tumori gastrointestinale

La TVR Internațional, în ediția emisiunii „Un doctor pentru dumneavoastră”, de luni, 6 martie, de la ora 19.00, aflăm informații despre cauze și tratamente ale afecțiunilor ORL, precum și a celor gastrointestinale.

 

Ana Maria Ghiur
Un doctor pentru dumneavoastră

Poluarea și afecțiunile ORL

Invitat:  dr. DANIELA VRÎNCEANU, medic primar ORL, coordonator Compartimentul ORL, Spitalul Universitar de Urgenţă, şef lucrări UMF „Carol Davila”

(w882)

Civilizația actuală cu tehnologiile ei, ne expune la o mare diversitate de factori poluanți: de mediu, climatici, chimici, fizici, biologici, infecțioși și chiar psihologici, cum ar fi supraaglomerarea și socializarea. Aceștia acționează la nivelul organelor de simț. Deși corpul uman are toate resursele de apărare, este depășit de acțiunea mediului toxic în care trăiește și răspunde prin instalarea unor boli acute și cronice. Există multe cauze pentru care nasul se înfundă dar, principalul motiv rămâne poluarea. În anotimpul rece, apariția laringitelor se datorează schimbărilor bruște de temperatură, umezelii dar şi poluării.

Tratamente pentru tumori gastrointestinale

Invitat: Din SUA, dr. Dan Duda, director de cercetare translațională în radioterapie oncologică, cercetător principal, Institutul de Cercetare al Spitalului General din Massachusetts, profesor asociat, Şcoala de Medicină Harvard

(w882)

Vom afla care sunt cele mai noi descoperiri în diagnosticul și tratamentul cancerului hepatic şi vom vorbi despre importanţa imunoterapiei, combinarea rațională a diverselor modalități de tratament dar şi despre misiunea Programului de Cercetare Translațională în Radioterapie pentru Tumori Gastrointestinale.

Moderator Ana Maria Ghiur

Producător tv: Monica Ancuța

***

Credit foto: Monica Ancuța

***

Vă reamintim că așteptăm opiniile și sugestiile pe pagina noastră de Facebook.

Puteți urmări edițiile emisiunii și pe TVR+

7:00 Telejurnal matinal

* Matinal * Ştiri

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe Producători Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

*Sport (montaj TVRi)

*Meteo (montaj TVRi)

8:50 Diasporadar

Producător Raluca Tudor

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți, în direct, la TVR Internațional, o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri