loader
Foto

Galerie foto

Transilvania, Crişana, Banat şi Maramureş la Bruxelles, marţi la “Lumea şi noi”

Marţi, 29 septembrie, de la ora 20.30, la TVR Internaţional am petrecut o jumătate de oră agreabilă în inima administrativă a Bătrânului Continent. Ediţia s-a difuzat în premieră în data de 11 mai.

 

Lumea şi noi

Ediția este disponibilă pe TVR +

Timp de trei zile, Transilvania, Crişana, Banatul şi Maramureşul au „locuit” în capitala Uniunii Europene, chiar în inima Bătrânului Continent.

Explicaţia „mutării” este simplă: s-a desfăşurat a X-a ediţie a Festivalului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment anual, organizat de Arthis – Casa de Cultură Belgo-Română.

În week-end-ul 25-26 aprilie, peste 5.000 de vizitatori au cunoscut (sau re-cunoscut!) costumele noastre tradiţionale, ceramica, sculptura în lemn, icoanele pe sticlă.

(w500) Primăvara

Evenimentul a avut parte, la rândul său, de un...eveniment – semnarea parteneriatului între Radio - TV Arthis şi TVR Internaţional.

Obiectivul acordului care a intrat în vigoare de la semnare este producerea, difuzarea și preluarea de programe realizate exclusiv, în parteneriat, în limba română, agreate de comun acord şi transmise la TVR Internațional și Radio-TV Arthis, fondat de Arthis - Casa de Cultură Belgo-Română. Mai multe informaţii despre acest acord găsiţi AICI.

De la faţa locului, Raluca Amzăr.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

14:45 Discover Romania

Producător Diana Ilica

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, v-am invitat să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

 

#tvri