loader
Foto

Trăiește ″Dor de Sărbători″ la TVR Internațional!

Trimite o filmare în  perioada 10-20 decembrie , în care să ne povestești ce înseamnă “Dorul de Sărbători” pentru tine și cele mai frumoase povești vor fi arătate întregii lumi, la TVR Internațional!

 

Crăciunul este acea perioadă a anului în care emoțiile ne cuprind și dorul de casă, familie, copilările și tradiții, ne copleșesc. Dacă ești departe de locul în care l-ai așteptat, pentru prima oară cu emoție, pe Moș Crăciun, în care ai învățat primul colind sau în care ai frământat primii cozonaci împreună cu bunica, mama, dorul este mai intens.

Anul acesta, de sărbători, trăiește-ți dorul împreună cu alți români din lumea largă, la TVR Internațional!

Povestește-ne despre dorurile tale de sărbători (ex: Ce îți amintește cel mai mult de Crăciunul de acasă? / Ce fel de mâncare nu îți lipsește de pe masa de Crăciun? / La ce tradiții de Crăciun, din familie, nu renunți niciodată, oriunde te-ai afla? / Ce tradiţii româneşti împărtăşeşti cu prietenii din locul în care trăieşti?).

Filmarea trebuie realizată la cea mai bună rezoluție a telefonului în poziție landscape (orizontală) și trimisă pe mail la adresa mesaje.tvri@tvr.ro sau la numărul de telefon 00 40. 729. 139. 394, însoţită de numele tău şi localitatea în care trăieşti.

Durata maximă a mesajului trebuie să fie de 3 minute. Dacă ai și poze, care să-ți susțină povestea, atunci magia sărbătorilor poate să înceapă!

Intră în comunitatea celor care trăiesc cu “DOR de Sărbători” și urmărește cele mai frumoase dintre aceste poveşti, la TVR Internațional!

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Producători: Anamaria Panait / Diana Anghel

Transmisiune directă

*Sport (montaj)

*Meteo (montaj)

20:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
Regizorul Nae Caranfil vine la „Noaptea Albă a Filmului Românesc” | VIDEO

În luna iunie,  Televiziunea Română îi dedică „Noaptea Albă” regizorului Nae Caranfil. TVR Cultural, TVR Moldova (simultan) şi TVR Internaţional ...

Gala divelor la ”Drag de România mea”

Gala divelor la ”Drag de România mea”

publicat: sâmbătă, 03 iunie 2023

Duminică, 4 iunie, de la ora 15.00, la TVR 2,  vă dăm întâlnire în gala a zecea a sezonului 10 aniversar. Este o gala cu multe surprize, duete ...

TVR aduce în atenţie potenţialul strategic al diasporei prin campania Smart Diaspora

• Proiectul debutează la TVR Internaţional • Interviuri cu personalităţi recunoscute în plan internaţional vor fi difuzate zilnic în grila de vară