loader
Foto

„Terasa urbană”, o nouă emisiune la TVR Internaţional

Din 13 octombrie, artistul Kyrie Mendél şi invitaţii săi vă aşteaptă la TVR Internaţional în fiecare vineri, de la ora 21:00, cu o nouă emisiune - “Terasa urbană”!

 

Kyrie Mendél
Terasa urbană

Muzica de calitate, invitații speciali, vizitele la muzeu, călătoriile prin orașe europene, dar şi momentele de teatru din arhiva TVR sau mesajele de departe, venite de la personalităţi culturale cu cariere importante în străinătate, sunt ingredientele unei emisiuni dinamice şi atractive, care va oferi telespectatorilor 60 de minute de relaxare.

Actori, interpreţi, compozitori şi personalități recunoscute pentru stilul original şi pentru proiecte remarcabile în care s-au implicat, atât în teatru, cât și în film sau televiziune, sunt protagoniştii rubricii „Între patru ochi”.

Vom afla despre cariera și viața lor și ne vor dezvălui şi lucruri care, poate, nu s-au mai spus până acum. Printre invitații sezonului se numără Radu Gheorghe, Sanda Ţăranu, Mihai Dinvale, Alexandrina Halic, Ileana Popovici sau Tora Vasilescu.

Pentru românii aflaţi pe toate continentele, “Terasa urbană” a pregătit rubrica „Mesaj de departe” - interviuri cu personalităţi culturale, români excepţionali, cu cariere importante în străinătate.

Printre aceştia, Anca Vasiliu - filozoafă (Franţa), Lidia Vianu - poetă (Franţa), Elisabeta Boţan - traducătoare (Spania), Marina Anca - scriitoare (Franţa), Rodica Vică - soprană (Austria), Anca Seel-Constantin - artist plastic (Elveţia).

În cadrul rubricii „Gânduri bune”, aveți ocazia de a le transmite un mesaj celor dragi, fie din țară, fie din străinătate, prin intermediul unor melodii cântate de cei mai îndrăgiți artiști români.

Sub genericul „În drum spre casă”, vă facem o invitație la muzee, case memoriale, locuri importante din Bucureşti şi din alte oraşe ale ţării.

Dacă plănuiți o vacanță, nu ratați rubrica „City break”, în cadrul căreia veți descoperi oraşe europene în toată splendoarea lor. Arhitectură, cultură, mâncare tradițională și obiceiuri locale!

Nimic nu se compară cu o piesă de teatru ca pe vremuri ! Kyrie Mendél vă invită să revedeţi momente de teatru de televiziune sau să descoperiţi altele noi, în cadrul rubricii „Ca pe timpuri”. Arhiva de aur a Televiziunii Române este neprețuită!

Nu rataţi “Terasa urbană”, pe TVR Internaţional, începând de vineri, 13 octombrie, de la ora 21:00.

Moderator şi realizator: Kyrie Mendél

Realizator şi producător: Bogdan Stănescu.

(w882)

19:10 Dincolo de alb şi negru

*Pensii şi asigurări de viaţă

Invitată Violeta Ciurel, profesor ASSEBUS, consultant în Management şi Leadership

Moderator Mihaela Crăciun

Producător Ioana Mureşan

20:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Claudiu Lucaci si Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri