loader
Foto

Terapii moderne pentru sănătatea dentară, la „Un doctor pentru dumneavoastră”

Joi, 18 iunie, la ora 18:30, la TVRi urmăriți, în premieră, o ediție cu subiecte de interes despre cum să avem dinți sănătoși, o piele frumoasă și susținerea campaniei TVRi: „Poartă RomânIE, cu mândrIE" , dedicată includerii IEI în patrimoniul UNESCO.

 

Măriuca Mihăilescu

TERAPII MODERNE PENTRU SĂNĂTATEA DENTARĂ

Doctorul IONUȚ LEAHU, medic stomatolog, specializare în implantologie orală, vorbește despre stomatologie în perioada pandemiei și oferă sfaturi pentru păstrarea sănătății danturii.

(w882)

De asemenea, este alături de noi, din Franța, dr. CRISTINA BULAI LIVIDEANU, medic primar dermatologie, coordonator Centrul de Referință de Mastocitoze din Toulouse, care evidențiază manifestări dermatologice ale bolii Covid-19 și ne spune ce este recomandat pentru îngrijirea pielii.

(w882)

Ne bucurăm să anunțăm campania inițiată de TVR Internațional, dedicată susținerii includerii IEI în patrimoniul cultural imaterial UNESCO: „Poartă RomânIE cu mândrIE”. Din 2014, în preajma zilei de 24 iunie - Ziua Universală a Iei, echipa noastră împreună cu invitații și românii de pretutindeni sărbătorim IA tradiţională prin ediţii speciale pe care sperăm să le urmăriți, cu drag, săptămâna viitoare. Suntem  la  a șaptea ediţie și păstrăm tradițiile vii pentru că ele ne unesc oriunde ne-am afla.

Cu această ocazie, dna. dr. ASMA BATTAH, medic stomatolog pedodont, Clinicile dr. Leahu, cu nerăbdare și mare bucurie a acceptat să îmbrace ia și pledează pentru intrarea ei în patrimoniul UNESCO. Pe lângă recomandările pentru sănătatea dentară a copiilor, vorbește și despre  proiectul în care micuții fără posibilități, care nu au acces la servicii stomatologice, sunt susținuți să aibă o dantură sănătoasă în cabinetul stomatologic mobil „Zâna Merciluță”, invitata noastră fiind primul voluntar al acestei inițiative.

(w882)

Moderator: MĂRIUCA MIHĂILESCU

Realizator CRISTINA ANTON

Producător MONICA ANCUȚA

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 4 locații din București. Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 0374. 475. 555.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04.

(w100) Floraria Traian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

Edițiile emisiunii sunt disponibile pe TVR+.

Ne găsiți și pe pagina de Facebook a emisiunii.

***

***

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)

3:55 Zi de zi

cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, v-am așteptat la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 

#tvri