loader
Foto

Galerie foto

”Un doctor pentru dumneavoastră”, o ediție dedicată sănătății femeii

Actualități în chirurgia și reconstrucția mamară, sănătatea femeii, importanța prevenției și depistarea precoce a cancerelor feminine, vulnerabilitatea la boli autoimune în perimenopauză sunt subiectele emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră! Marți, 5 martie, la TVR Internațional, ora 19:00.

 

Ana Maria Ghiur
Un doctor pentru dumneavoastră

De 16 ani, doctori români apreciaţi în ţară şi în diaspora, construiesc punţi pentru sănătate, dezbat teme de actualitate şi răspund întrebărilor dvs.!

* Actualități în chirurgia și reconstrucția mamară

Invitat: conf. dr. Laura Răducu, medic primar chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă, doctor în medicină, coordonator Unitatea de Arși Grav, Spitalul Clinic de Urgenţă „prof. dr. Agrippa Ionescu”

(w882)

(w882)

Conf. dr. Laura Răducu are o impresionantă activitate științifică și 22 de ani de experiență practică. Împreună cu alți colegi, desfășoară un schimb de experiență, cu un spital din Italia, benefic pentru femeile diagnosticate cu cancer de sân. Despre metode de reconstrucție a sânului, avantaje și riscuri, dar și despre prevenție, ne informăm în această ediție.

*Lupta pentru Viață

Invitat: din Italia, Elena Baciu, asistent generalist

(w500)

(w882)

Născută în Botoșani, lucrează în sistemul de sănătate italian de 20 de ani. Afirmă: ”România este casa mea și visul meu este să mă întorc Acasă!”. Vorbește despre dorul de țară, integrarea în Italia și românii din comunitatea românească din care face parte.

*Speranță și feminitate pentru sănătate

Invitat: Mihaela Geoană, fondator și președinte Fundația Renașterea

(w882)

De 22 de ani, Fundația Renașterea desfășoară o amplă campanie dedicată Sănătății Femeii, campanie care informează despre importanța prevenției, depistarea precoce a cancerelor feminine și câștigarea stării de bine.

* Vulnerabilitatea la boli autoimune în perimenopauză

Invitat: din SUA, dr. Diana Girniță, medic reumatolog și medicină internă, profesor voluntar în programul de reumatologie, Universitatea de Medicină din Cincinnati

(w882)

Există peste 30 de simptome asociate perimenopauzei: menstruație modificată, bufeuri, creștere în greutate, stres, uscăciune vaginală, insomnii, energie scăzută, dureri de cap, subțierea firelor de păr, uscarea pielii, palpitații și lista poate continua. Cum afectează modificările hormonale din timpul perimenopauzei și menopauzei apariția bolilor autoimune și ce consecințe pot avea, aflăm de la invitata noastră.

***

Moderator Ana Maria Ghiur

Jurnalist tv Lucian Băbeanu

Documentarist Giorgiana Șușurincă

Producător tv Monica Ancuța-Tiuntiuc

***

La TVR Internaţional, în direct, luni şi marţi, împreună pentru sănătate!

Un doctor pentru dumneavoastră, de 16 ani împreună cu publicul TVRi

 

 

9:00 Telematinal

*Partea a III-a

Prezentatori: Anatol Guzic, Alexandrina Vrîncean

Producător Luminiţa Popa

Transmisiune directă

10:00 Agrostrategia

Producător Vlad Macovei

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

Sculptorul Costel Iacob, la „Biografii necesare”: Eu m-am eliberat de volum şi am lucrat cu lumina | VIDEO

La „Biografii necesare”, artista vizuală Ileana Ploscaru Panait îl are ca invitat pe sculptorul Costel Iacob. Ediția a fost difuzată la TVR ...

 

#tvri