loader
Foto

Sănătatea este cea mai importantă, să avem grijă de ea!

Rolul antioxidanților, vitaminelor și mineralelor în imunitate, transplantul hepatic, chirurgia plastică și reconstructivă, sunt teme de actualitate abordate în emisiunea „Un doctor pentru dumneavoastră”, în perioada 6-7 octombrie, la TVR Internațional.

 

Măriuca Mihăilescu

Miercuri, 6 octombrie

Rolul antioxidanților, vitaminelor și mineralelor

Invitat: dr. Ileana Marinescu, medic primar endocrinolog, doctor în științe medicale

(w882)

Invitata noastră oferă recomandări utile pentru sănătatea noastră, informații despre echilibrul imunitar sub influența hormonilor, rolul antioxidanților, vitaminelor și mineralelor în imunitate.


Joi, 7 octombrie

Chirurgia plastică și reconstructivă

Invitat: prof. dr. emerit  Ioan Lascăr, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, Șeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Clinic de Urgență din Bucureşti

(w882)

În prima parte a emisiunii vorbim despre evoluția uluitoare a chirurgiei estetice care permite rezolvarea celor mai complicate cazuri.

Transplantul hepatic, o șansă la viață
Invitat: prof. dr. H.C. Vlad Braşoveanu, medic primar chirurgie generală la Centrul de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic “Dan Setlacec” din cadrul Institutului Clinic Fundeni din București

(w882)

Partea a doua, aduce informații valoroase despre transplantul hepatic și vorbește despre succesul românesc de o parte și de alta a Prutului. Invitatul nostru ne spune cum este viața unui pacient înainte și după transplantul de ficat. Acesta, împreună cu echipele chirurgicale, este autorul unor premiere în România și Republica Moldova. Printre ultimele reușite, se numără recoltarea unui fragment de ficat de la donator , recoltare asistată laparoscopic, cu beneficii precum siguranță sporită și o recuperarea rapidă. Recent, la Spitalul Republican din Chișinău, a coordonat o intervenție care a durat 8 ore și a adus o premieră națională în spațiul românesc - transplant hepatic pediatric - la un băiat în vârstă de 2 ani și 8 luni, cu recoltarea unui fragment de ficat asistată laparoscopic de la donator viu (mama).

***

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Producător: Monica Ancuța

***

Partenerii emisiunii:

(w100) HofigalHofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.:Tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

(w100) DermavitalPentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04, (+4)0731.871.968.

(w100) Floraria Traian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/.

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro.

Telefon:(+4)0751.136.412.

(w100) ada dental Ada Epistatu, dr. în estetică dentară, specialist în stomatologie generală, membru al Academiei Americane de Implantologie Dentară și al Academiei Internaționale de Estetică Facială, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniu, oferă informații și recomandări pentru sănătatea dentară. Conduce o echipă de 10 specialiști în stomatologie. Deși tehnologia avansată din clinică vine în ajutorul pacientului, totuși factorul uman și echipa care lucrează împreună pentru confortul pacientului definesc zâmbetul perfect al fiecărei persoane care trece pragul clinicii Ada Dental Center: https://adadental.ro; tel. 0723 071 014; clinica@adadental.ro; Facebook.

5:30 Garantat 100% (R)

*Invitat regizorul Thomas Ostermeier

Moderator şi realizator Cătălin Ştefănescu

Producător Adrian Ionică

(Reluare)

6:20 Vis sau realitate? (R)

*Invitată Lia Bugnar

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvri