loader
Foto

Galerie foto

România-Republica Moldova, turism fără frontieră

Miercuri, 20 aprilie, de la ora 21.30, la TVR Internațional am explorat regiunile turistice ale României și trecem Prutul să descoperim ospitalitate și tradiții.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Conf.univ.dr. Marilena Stoian, preşedinte fondator ANTREC, Simona Ţigău, jurnalist, membru Asociaţia Jurnaliştilor şi Scriitorilor de Turism din România, George Sorin Nicolescu, preşedinte Agenţia Olimpic Internaţional Turism, Doru Glăvan, preşedinte Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 20 aprilie, în studioul TVR Internaţional, de la ora 21.30.

România. De sus, din Bucovina, de la mănăstirile din Moldova, către Transilvania, la castele, cetăţi şi biserici fortificate, din Banat către Gorj, într-o bogăţie de costume şi ceramică milenară, din Oltenia, către Dunăre şi-apoi către Marea cea Mare, peisajele pitoreşti ne aşază în topul celor mai frumoase state din Europa.

(w882) Turism in

Trecem Prutul! Mergem în Republica Moldova - tradiţii şi ospitalitate! Ajungem în Chişinău, vizităm în nord cetatea Soroca, ne abatem din drum la biserici şi mănăstiri. De secole, ţara se înscrie între cei mai mari producători de vinuri din lume, denumiri precum Cricova sau Purcari fiind arhicunoscute.

Organizat recent, la Chişinău, colocviul cu tema „Turismul – cunoaștere reciprocă, parteneriate profitabile”, a adus în prim-plan necesitatea promovării celor două ţări, prin lansarea de produse comune, care să se afirme pe piaţa turistică.

(w882) Turism in

Vă invităm într-o călătorie de-o parte şi de alta a Prutului! Veţi cunoaşte două teritorii cu un potenţial imens, strâns legate prin istorie şi prin grai, un teritoriu unde inimile bat româneşte.

Emisiunea “Investiţi în România!-Euroeconomia” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

2:00 Omul anului

Moderator Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Producator Oana Turcu

Coordonator proiect Nicolae Cozma

3:00 Telejurnal (R)

*Ştiri

Prezintă Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Lunea Mare, la TVR Internațional, de la ora 19:00: Un doctor pentru dumneavoastră = "Doctori fără de Arginți".

 

#tvri