loader
Foto

Galerie foto

România în bucate: Plachie și saramură de crap la Vârvor, Dolj

La Vârvor, în județul Dolj, foarte aproape de Craiova, suntem găzduiți de Vali Giurcă. Alături de echipa noastră mai sunt Răzvan Buflea, specialist în prepararea saramurii de pește, Lucian Lascu  și Ștefan Vasile, care ne vor surprinde cu minunatele lor preparate.

 

Iată ce vă invităm să vedeți ce am preparat:

  • plachie și saramură de crap;

(w882) România Ã

  • crap la tigaie;
  • ostropel de rață;
  • salată de ardei copți.

Această ediție a emisiunii „România în bucate” este redifuzată de TVR Internațional miercuri, 5 februarie, de la ora 14:35.

***

Prezintă: Doru Ciolacu

Realizator: Simona Mușuroi

13:00 Global

Moderator Cristian Răuţu

Producător Mădălina Rădulescu Vochin

13:55 Vorbeşte corect!

Producători şi realizatori: Radu Dănilă, Cristina Dănilă

 
Învățământul în limba română din Bulgaria

Învățământul în limba română din Bulgaria

publicat: miercuri, 05 februarie 2025

Învățământul în limba română din Bulgaria, cu o tradiție de peste 200 de ani, continuă în țara vecină, dar se dezvoltă în instituții la care tot ...

“Punctul critic” – Patrimoniul României

“Punctul critic” – Patrimoniul României

publicat: miercuri, 05 februarie 2025

În această ediție a emisiunii “Punctul critic”, vorbim despre patrimoniu, între valoarea sa culturală și cea de piață.

România în bucate: Plachie și saramură de crap la Vârvor, Dolj

La Vârvor, în județul Dolj, foarte aproape de Craiova, suntem găzduiți de Vali Giurcă. Alături de echipa noastră mai sunt Răzvan Buflea, ...

 

#tvri