loader
Foto

Galerie foto

România în bucate: Plachie și saramură de crap la Vârvor, Dolj

La Vârvor, în județul Dolj, foarte aproape de Craiova, suntem găzduiți de Vali Giurcă. Alături de echipa noastră mai sunt Răzvan Buflea, specialist în prepararea saramurii de pește, Lucian Lascu  și Ștefan Vasile, care ne vor surprinde cu minunatele lor preparate.

 

Iată ce vă invităm să vedeți ce am preparat:

  • plachie și saramură de crap;

(w882) România Ã

  • crap la tigaie;
  • ostropel de rață;
  • salată de ardei copți.

Această ediție a emisiunii „România în bucate” este redifuzată de TVR Internațional miercuri, 5 februarie, de la ora 14:35.

***

Prezintă: Doru Ciolacu

Realizator: Simona Mușuroi

21:00 Gala umorului

Jurnalist Iulia Ioaniţoaia

Producător Cosmin Dumitru

22:20 Omul anului

*Reportaje-portret *Finaliştii

Producător Oana Turcu

Coordonator campanie Nicolae Cozma

(Reluare)
 
Medici pentru România - Dr. Cristina Berteanu, expert în politici de sănătate

Despre curajul de a reveni acolo unde totul a început și despre șansa de a ne vindeca împreună – ca oameni și ca societate, vorbim cu un ...

Crăciunul la TVR – emoție, credință și mari întâlniri artistice

Premiere cinematografice, concerte-eveniment, transmisiuni religioase și ediții aniversare de colecție, pe TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Cultural, ...

Explozie de energie pe scena TVR: Andreea Bălan în programul de Revelion 2026

În noaptea de Revelion, Televiziunea Română aduce în fața publicului un show plin de culoare și energie! Cu energia care a consacrat-o și cu o ...

 

#tvri