loader
Foto

Galerie foto

România, destinaţia vacanţelor tale

Adrian Bujoaică, purtător de cuvânt Ministerul Turismului, Mihai Handolescu, vicepreşedinte Organizaţia Patronală a Turismului Balnear, Camelia Bedea, dir. Agenţia de Dezvoltare Economico - Socială Hunedoara, invitaţii lui Sorin Burtea, în 26 februarie.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

România este o ţară frumoasă, cu locuri spectaculoase, obiceiuri populare, meşteşuguri, gastronomie, o destinație de top ce merită descoperită, iar promovarea turismului este de câţiva ani un obiectiv major pentru autorități.

(w882)

Turismul este o prioritate pentru Guvernul României și nu ne-am oprit doar la stadiul de vorbe. Am reușit pe investiții să avem un buget cu 600% mai mare. De anul acesta o să intrăm și pe piețele externe cu o promovare atât în mediul on-line, cât și pe rețelele de televiziune. Cred că este necesar acest lucru coroborat cu faptul că o să redeschidem birourile de promovare externă. Avem deja legislația, avem banii în buget, ordinele de ministru sunt acum în circuitul de avizare interministerial, astfel că,în cel mai scurt timp o să avem  concursurile care o să ne dea oameni competenți, care într-adevăr să promoveze România pe plan extern” a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

(w882)

Fie că vorbim despre turism rural, ecologic, cultural, balnear, fiecare zonă în parte este specială şi aşteaptă să fie vizitată. De curând, în Capitală, s-a desfășurat ediția de primăvară a Târgului de Turism al României ce a oferit iubitorilor de călătorii pachete atractive pentru petrecerea Sărbătorilor de Paște și a vacanței de vară pe cele mai frumoase meleaguri din țara noastră.

(w882)

Vă propunem o ediţie în care vorbim despre proiecte pentru promovarea turismului la nivel naţional, programe şi evenimente turistice internaţionale la care România participă,  investiţii în staţiuni, în principal pe zona balneară, impactul voucherelor de vacanţă şi al scăderii TVA în domeniu.

(w882)

Emisiunea “Investiţi în România!” este difuzată la TVR Internaţional, de la ora 21.30, şi retransmisă în Republica Moldova pe postul TVR MOLDOVA.

10:50 Smart Diaspora

11:00 Info Diaspora (R)

*Informaţii utile pe următoarele teme

Situaţia imobilelor notificate în baza Legii 10/2001 şi condiţiile în care pot fi cumpărate sau vândute cu avocat Monica Livescu

Cum reduci costul unui credit ipotecar

Ai probleme transfrontaliere? Te ajuta SOLVIT!

Jurnalist Răzvan Petrişor

Producător Aura Iosif

(Reluare)
 
La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În ...

Dezvoltarea regiunilor cu fonduri europene

Dezvoltarea regiunilor cu fonduri europene

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 21:00, în direct la TVR Internațional, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii "Investiți în România!".

Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

Diabetul zaharat, flagelul secolului 21

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Marți, 16 aprilie, de la ora 19:00, la TVR Internațional, am revăzut o ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre rinita alergică, ...

 

#tvri