loader
Foto

REPATRIOT- Fiţi antreprenori acasă, Investiţi în România!

Pe 2 septembrie, de la ora 22:00, la TVR i aţi revăzut o discuţie pragmatică despre viitorul antreprenoriatului în România. Alături de Sorin Burtea, în studioul emisiunii au venit câţiva din tinerii afacerişti care vor să revoluţioneze economia.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

 

Invitaţii au fost: Marius Bostan, lider proiect REPATRIOT, managing partner VMB Partners, Felix Pătrăşcanu, cofondator FAN Courier, Gabriel Iştoc,  director general B-Team Consult and Services. Prin skype s-a alăturat Constantin Boca, antreprenor

 

România se poate dezvolta prin antreprenoriat! Un nou proiect marca Romanian Business Leaders îşi propune să readucă în ţară români valoroşi, care să-şi creeze aici propriile afaceri. REPATRIOT oferă consiliere în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea unui business. Studiile arată că aproximativ o pătrime dintre cei plecaţi vor să investească în România. Principala  barieră în calea acestora o reprezintă lipsa informaţiilor corecte.

Pentru început, programul presupune organizarea de conferinţe în Italia, Spania și Marea Britanie, unde vor fi prezentate exemple de succes ale unor oameni care au ales să rămână acasă. Primele evenimente vor avea loc în 22 şi 23 mai 2015, la Torino, respectiv Milano. Avem nevoie de creatori de valoare, de principii sănătoase, de curaj şi de o atitudine occidentală în faţa muncii, sunt concluziile reprezentanţilor Fundaţiei Romanian Business Leaders.

Diaspora este investitorul major din ultimii zece ani, prin românii care au trimis în ţară miliarde de euro. „Hai acasă!” este îndemnul oamenilor de afaceri care cred cu tărie că numai aşa vom creşte economia.

Emisiunea “Investiţi în România!-Euroeconomia” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

Ediția este disponibilă online pe TVR+

***

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

13:00 Tradiţii

*Ion Buldumea

Prezentator şi producător Tatiana Slivca

(redifuzare)

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă: Claudiu Lucaci şi Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri