loader
Foto

Galerie foto

Renumitul serial italian „ONOARE ŞI RESPECT” a revenit la TVR MOLDOVA

Seria a V-a a serialului italian „ONOARE ŞI RESPECT”, un film de excepţie în care riscul şi dragostea alimentează pasiunea, poate fi urmărită începând cu 20 aprilie, în fiecare vineri, de la ora 22.00, la TVR MOLDOVA.

 

Unul dintre cei mai admiraţi actori italieni, Gabriel Garko, în rolul unui şef mafiot, are de depăşit provocări riscante.

Numele eroului său este Tonio Fortebracci, un tânăr inteligent şi impetuos, care vrea să cucerească lumea. Ce-i drept, cu mult mai multă uşurinţă cucereşte inimile femeilor.

(w882) onoare si

Actorul Gabriel Garko a debutat în anii `90, dar notorietatea și succesul au venit cu adevărat în 2006, când a obţinut rolul principal în serialul „ONOARE ŞI RESPECT”. Acest proiect i-a oferit şansa să joace cu renumiţi actori italieni precum Serena Autieri, Cosima Coppola, Laura Torrisi, Luigi Maria Burruano, dar şi faimoşi actori americani precum Eric Anthony Roberts şi Bo Derek.

În vârstă de 46 de ani, Garko, pe numele său real Dario Oliviero, este printre cei mai în vogă artiști din Italia. În 2016, românii l-au remarcat alături de actriţa Mădălina Ghenea, prezentând Festivalul de la Sanremo.

În ultimul capitol al serialului „ONOARE ŞI RESPECT”, povestea culminantă a lui Tonio Fortebracci devine mai captivantă. Răzbunarea şi lupta pentru supravieţuire capătă noi valenţe, iar suspansul şi imprevizibilul vor doza adrenalina din sânge.

(w882) onoare si

În ultimul sezon al dramei siciliene, Gabriel Garko joacă alături de Daria Baykalova, Delia Duran, Bruno Eyron şi alţii.

Destinul familiei Fortebracci este marcat de grele încercări, eroul principal, Tonio Fortebracci, ajungând pe mâna duşmanilor săi.

***

Nu rataţi un film regizat profesionist, cu actori de excepţie, produs anul trecut! O poveste care te aruncă în realitatea anilor ‘60 din Italia, te transpune în atmosfera acelor vremuri, te intrigă prin dinamică şi te provoacă să fii complice la trăirile actorilor, doar la TVR MOLDOVA – în fiecare vineri, de la ora 22.00.

(w882) onoare si

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

17:55 VideoART

Realizator şi producător Ileana Ploscaru Panait

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

Luni, 29 aprilie, de la ora 19:00, r evedeți o ediție a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră”, la TVR Internațional.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 

#tvri