loader
Foto

Recomandările doctorului: dantura perfectă, somnul şi sănătatea

Între 4 şi 7 iulie revedeţi ediţiile “Un doctor pentru dumneavoastră” din săptămâna 14-17 martie, dedicate unor teme ca transplantul de cornee, întreţinerea dinţilor, afecţiunile tiroidei, alergiile de sezon şi importanţa somnului.

 

Sorin Sîrbov
Irninis Miricioiu
Ana Maria Ghiur

Luni, 4 iulie

Irninis Miricioiu a stat de vorbă, luni 14 martie, cu Cristian Moraru şi Ozana Moraru, medici oftalmologi, despre chirurgia refractivă şi transplantul de cornee. Peste 60% din populaţia României suferă de o afecţiune oculară. O parte dintre boli sunt congenitale, altele sunt cauzate de modificările care apar odată cu îmbătrânirea organismului. Tratarea lor, de cele mai multe ori, este chirurgicală, iar în cazurile grave se ajunge chiar la transplant.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Marţi, 5 iulie

Sorin Sîrbov v-a spus, marţi 15 martie, cum puteţi obţine dantura perfectă într-o zi. În studiou a fost invitată dr. Irina Trosca, medic stomatolog, competență în implantologie orală, LiviaDent, alături de doi medici şi un tehnician. Ei au demonstrat, în direct, că se poate obţine dantură frumoasă în 24 de ore.

În plus, pe 15 martie s-a marcat Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor. Astfel, pentru sănătatea noastră, am aflat care sunt ultimele tratamente din domeniul stomatologic, alături de informaţii importante despre ceea ce consumăm.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Miercuri, 6 iulie

Ana Maria Ghiur a aflat, miercuri 16 martie,  informaţii utile despre terapiile complementare pentru afecţiunile tiroidei, dar şi despre alergiile de sezon. În prima parte a emisiunii, Florica Munteanu, specialist în biorezonanţă, DermaVital, a oferit câteva soluţii neinvazive, accesibile, din domeniul medicinii complementare, pentru tratarea afecţiunilor tiroidiene, încă de la primele simptome. Partea a doua a emisiunii a cuprins informaţii utile pentru cei care suferă de alergii, mai ales cele asociate primăverii, oferite de dr. Dorin Munteanu, medic primar dermatolog/alergolog, Germania.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Joi, 7 iulie

Sorin Sîrbov a discutat, pe 17 martie, despre somn şi sănătate, într-o ediţie dedicată Zilei Internaţionale a Somnului şi Fericirii. În prima parte a emisiunii, prof. dr. Florin Mihălţan, şef Secţia clinică pneumologie III, Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, preşedintele Societăţii Române de Pneumologie, pus accentul pe necesitatea şi calitatea somnului, pentru menţinerea stării optime de sănătate a organismului: pentru buna funcţionare a ţesuturilor şi a organelor, de la creier şi până la rinichi. Lipsa somnului duce la îmbătrânire precoce.

“Să îmbătrânim frumos şi sănătos!” este deviza pe care a recomandat-o, în partea a doua a emisiunii, prof. dr. Luiza Spiru, medic primar Geriatrie Gerontologie, Psihogeriatrie, şef Clinica Universitară de Geriatrie Gerontologie şi Psihogeriatrie, Sp.Univ.de Urgenţă Elias, preşedintele Fundaţiei "Ana Aslan".

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

***

Partenerii emisiunii:

Înființat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continuă.  În prezent, deține mai multe clinici, laboratoare de analize medicale și cel mai mare spital privat multidisciplinar din țară. Cu o suprafață totală de 23.000 de mp și o capacitate de 402 de paturi, Spitalul SANADOR pune la dispoziție o gamă complexă de specialități medicale și chirurgicale și  blocuri operatorii dotate la standarde europene. Număr de contact 021.9699; e-mail: frontdesk@sanador.ro sau pagina de Facebook.

(w100) Livia dent Mulţumim dr. Irina Trosca, recunoscută în domeniul stomatologic, care răspunde la întrebările dvs. transmise la adresa: Număr de contact: 0733.045.855/0721.021.855; e-mail: office@liviadent.ro 0733.045.855 sau pagina de Facebook.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322. 40.04

(w100) Hofigal Ştefan Manea este recunoscut în domeniul fabricării produselor naturale. Se spune că Dumnezeu a lăsat pe pământ 1.000 de boli, dar şi 1001 plante care să ajute la vindecarea noastră. Plantele, sub forma de ceaiuri, tincturi, comprimate, siropuri, pot fi aliaţii noştri în lupta cu agenţii patogeni ce pot cauza boli. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.hofigal.eu, adresaţi întrebări pe e-mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie sau pagina de Facebook.   Număr de contact: 021.334.51.35/021 492.04.42

(w100) FlorăriaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dvs. transmise la adresa: office@trias.ro sau pe Facebook.

(w100) Mirador Confecţii şi produse tricotate pentru femei, bărbaţi şi copii. Lunar sunt produse peste 75.000 de haine, branduri franceze medium-high quality. Contact:office@tanex.ro sau pe pagina de Facebook. Număr de contact: 021.421.02.16

5:55 Investiţi în România! (R)

*Investiţii cu fonduri europene prin programele regionale

Invitaţi: Roxana Mînzatu-secretar de stat, coordonator Departamentul pentru evaluarea integrată şi monitorizarea programelor finanţate din fonduri publice şi europene, Cancelaria Prim-ministrului României, Hegedus Csilla-director general interimar Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Mihai-Cristian Lazăr-primar Şimleu Silvaniei, judeţul Sălaj, prof. dr. Cornel Cătoi, rector Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

Moderator Cristina Leorenţ

Grafică Laurenţiu Năstase

Documentarist & Poster Maker Giorgiana Şuşurincă

Jurnalişti tv: Ana Maria Ghiur, Roxana Segneanu şi Răzvan Onesa

Realizator Cristina Leorenţ

Producător Raluca Amzăr

(Reluare)

6:55 Imnul României

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri