loader
Foto

Galerie foto

“Puterea Umanităţii”, joi la „Lumea și noi”

Joi, 31 decembrie, de la ora 20.30, la TVR Internațional am ajuns la a 32-a Conferinţă Internaţională a Crucii Roșii și Semilunii Roșii, care a avut loc în decembrie, la Geneva.

 

Lumea şi noi

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Geneva, decembrie 2015. Ceaţă. Așa cum nebuloasă, nesigură este și lumea, astăzi, pentru zeci de milioane de oameni. Victime ale calamităţilor, ale războiului, ale migraţiei de frica războiului. Iar când pe cer, seninul e înlocuit de rachete sol-aer, plutirea pe apă a unei lebede te ajută să te gândești, nu doar la vulnerabilitatea vieţii, ci mai ales la frumuseţea umanităţii. Umanitate este unul dintre cele șapte principii ale Crucii Roșii: Imparţialitate; Neutralitate; Independenţă; Voluntariat; Unitate; Universalitate.

(w882) ConferinĹŁ

La cea de-a 32-a Conferinţă Internaţională a Crucii Roșii și Semilunii Roșii din decembrie 2015 participarea României a fost mult mai mult decât o prezenţă pe locurile rezervate reprezentanţilor societăţilor naţionale. Am primit cea mai plină de responsabilitate și de emoţii misiune. Colega noastră Iuliana Tudor, vedeta Televiziunii Române şi Ambasador al Crucii Roşii Române, din 23 septembrie 2012, a avut rolul de Maestru de Ceremonii.

De luni 7 pânâ joi 10 decembrie, sub egida "Puterea Umanităţii", conferinţa internaţională a Crucii Roșii și Semilunii Roșii a reunit reprezentanţi din 190 de state ale lumii. Patru zile în care pacifista organizaţie umanitară și-a construit planul de luptă pentru ajutorarea victimelor războaielor, ale dezastrelor naturale și ale altor orori care lasă în urmă milioane de victime și supravieţuitori.

(w882) ConferinĹŁ

Alteţa Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României a condus delegaţia Societaţii Naţionale de Cruce Roșie a ţării noastre.

Din partea României au mai fost prezenţi la conferinţă E.S. Andrei Vieriţa, ambasadorul României pe langa Oficiul Naţiunilor Unite de la Geneva, şi reprezentantul Ministerului român al Afacerilor Externe, Alina Oroșan, Directorul Direcţiei Drept Internaţional şi Tratate.

Emisiune de Irina Ifrimache, Răzvan Petrișor

***

Emisiunea poate fi urmărită în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

 

1:00 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

*Best of

Invitat Octavian Belu

Emisiune de Eugenia Vodă

2:00 Antidot la uitare (R)

*Grigore Moisil

Realizator Irina Ifrimache

(Reluare)
 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Ediţie specială

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 21.00, TVR Internaţional difuzează o ediţie specială a emisiunii " Terasa urbană" , în care artistul Kyrie ...

 

#tvri