loader
Foto

Programe pentru dezvoltarea imm-urilor şi turismului

O nouă ediție ”Investiți în România!” s-a difuzat în direct, marți, 25 iunie, pe TVR Internațional. Echipa emisiunii v-a dat întâlnire de la ora 21:00.

 

Cristina Leorenț
Investiţi în România!

Vă puteţi imagina câte poveşti de viaţă încap în 90 de ani de activitate ai unei companii? Câte provocări, câte decizii care influenţează destinele oamenilor, câte analize şi câte riscuri asumate atunci când este vizată extinderea pe plan mondial, dar şi ce bucurie când rezultatele obţinute sunt pe plus.

Despre o societate germană, cu investiţii de 20 de ani în România, am vorbit în prima parte a emisiunii, pentru că astfel de firme au capacitatea să susţină întreprinderile mici şi mijlocii pe orizontala economiei. Iar când antreprenorii au acces şi la fonduri publice, putem spera la repatrierea românilor din străinătate pentru locuri de muncă mai bune şi business-uri pe cont propriu.
.
(w882)În partea a doua a acestei ediţii am privit către România Turistică. De multe ori aţi auzit spunându-se: aveţi o ţară minunată, dar nu ştiţi să o promovaţi! De aceea am discutat despre rezultatele proiectelor care ne fac vizibili pe plan internaţional şi despre direcţiile strategiei naţionale pentru dezvoltarea turismului până în 2035.

Invitat:

LUCIAN-IOAN RUS – secretar de stat Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului

(w882)Echipa emisiunii:

Graphic designer
Laurențiu NĂSTASE

Documentarist & poster maker
Giorgiana ŞUŞURINCĂ-ENACHE

Editor imagine
Mihaela CHIPER

Jurnalişti tv:
Anamaria GHIUR
Roxana SEGNEANU
Răzvan ONESA

Regizor tv
Sorin MITREA

Producător tv
Raluca AMZĂR

Realizator & Moderator
Cristina LEORENŢ

* Împreună construim pentru generațiile următoare!

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Așteptăm opiniile și sugestiile dumneavoastră pe pagina de Facebook a emisiunii!

 

4:00 Terasa urbană (R)

*Invitată Ileana Iliescu

Moderator Kyrie Mendel

Producător Bogdan Stănescu

(Reluare)

5:00 Exclusiv în România

*Valea Jiului, lumina “lumii fără cer”

Credeaţi că aţi fost cu noi prin toată România? Mergem în Valea Jiului unde nu peisajele ne-au atras, cu toate că locul este impresionant prin vecinătatea munţilor. Cristi Tabără şi Ilinca Ciobanu vor descoperi cum astăzi zona este exploatată cultural. Ajungem pe Planeta Petrila şi în Petroşani pentru a schimba percepţii şi a înţelege cât de specială este zona. Întâlnim mulţi oameni cu totul inediţi, proiecte colorate şi vibrante, o lume optimistă care este în plină schimbare: de la ultimul miner care astăzi face o muncă a memoriei fabuloasă, caricaturistul care a colorat Petrila, artistul care se implică social, tânăra care vrea să facă Valea Jiului vibrantă, profesorul care face imposibilul şi multe altele.

Prezentator şi realizator Cristian Tabără

Producători: Marin Găbudean, Cristina Magearu

(redifuzare)

 
„6,9 pe scara Richter”, film românesc la TVR Internațional

Sâmbătă, 29 iunie de la ora 23.10, TVR Internațional programează comedia „6,9 pe scara Richter”, în regia lui Nae Caranfil.

„Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie”, premieră estivală la TVR 2 și TVR Internațional

TVR 2 pregătește lansarea unei emisiuni estivale în direct, plină de bună dispoziţie, subiecte în vogă, surprize și emoții: „Ora de vară cu ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Luni, 1 iulie, de la ora 19:00, la TVR Internațional, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, ...

 

#tvri