loader

PREZENTATORI Logo

Ana Maria Ghiur

Prezintă emisiunea “Un doctor pentru dumneavoastră”. Născută la Bucureşti într-o familie de medici, tata chirurg şi mama anestezist, Ana Maria s-a îndrăgostit din copilărie de fascinanta lume a teatrului. Este absolventă a Facultăţii de Teatru, Universitatea Hyperion, clasa prof. Virgil Ogăşanu.

Angela Avram

Angela Avram lucrează pentru TVR din anul 1994. Este absolventă a Politehnicii din Bucureşti, în anul 1990 şi a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Teologie, în anul 1995. Angela vorbeşte fluent italiana, engleza şi franceza. Angela prezintă emisiunea Avocatul Dumneavoastră pe TVR Internaţional.

Bogdan Stănescu

În 2022, Bogdan Stănescu a fost gazda emisiunii matinale „Cu capu-n zori” de la TVR 1. În prezent prezintă programul "Romania News Report" la TVR Internaţional. Este traducător şi redactor de film la Televiziunea Română din anul 1993 și profesor asociat la Catedrele de Engleză şi Italiană ale Universităţii din Bucureşti.

Corina Dobre

În prezent, este gazda emisiunii "A doua Românie" şi lucrează în TVR din 2003. Corina Dobre s-a născut pe 11 octombrie 1974, la Sfântu Gheorghe. Este licenţiată în Sociologie - Psihologie şi absolventă a mai multor cursuri de jurnalism şi comunicare. Şi-a început cariera la Radio România Actualităţi, iniţial în calitate de corespondent local, apoi corespondent al postului public de radio la Budapesta.

Cristina Leorenț

O zi de marţi, 1 august 2000. Eu studentă. Ea, însăşi Televiziunea Română. Cu o deschidere faţă de zona economică, greu de înţeles de cei apropiaţi, am început cea mai frumoasă şi importantă călătorie din viaţa mea, în calitate de reporter de televiziune. Ştiri bancare şi bursiere, aşa s-a numit primul program la care am lucrat, era difuzat la TVR 2.

Kyrie Mendél

Kyrie Mendél este un artist complex, actor, interpret şi producător muzical. Pasiunea sa pentru muzică a dat naştere unor proiecte deosebite, apreciate atât de public, cât şi de specialişti. A colaborat ca producător muzical cu UNATC, Teatrul de Operetă București, Teatrul Național Craiova, Teatrul de Creație și Experiment Reaktor Cluj, Teatrul Metropolis București.

Mihaela Crăciun

Născută pe 24 august 1970 la Suceava, Mihaela Crăciun, absolventă de istorie, a venit la Bucureşti pentru a urma un master în istoria ideilor şi mentalităţilor cu profesorul Lucian Boia. Lucrează în TVR din 1996 şi este realizator. A fost corespondentul judeţului Suceava la Ştiri, producător şi prezentator de ştiri, moderator şi producător de talk-show.

 
Oportunităţi de investiţii în agricultură

Oportunităţi de investiţii în agricultură

publicat: miercuri, 01 februarie 2023

Marți, 7 februarie, ora 21.00, pe TVR Internațional, revedem o ediție "Investiți în România! despre oportunităţile de investiţii în ...

Lumea şi noi: A ales patinajul. Misiune îndeplinită, Marius Negrea!

Urmăriți o ediție "Lumea și noi", joi, 2 februarie, ora 22.00, sâmbătă ora 19.30, duminică ora 2.30, la TVR i.

Educaţie, stres şi longevitate

Educaţie, stres şi longevitate

publicat: marţi, 31 ianuarie 2023

Marţi, 31 ianuarie, ora 19.00, la TVR Internațional, echipa "Un doctor pentru dumneavoastră" vă prezintă o ediție despre expunerea prelungită la ...