loader
Foto

Galerie foto

Prezență românească la a 56-a ediție a Bienalei de la Veneția, marți la TVRi

Marți, 29 decembrie, de la ora 20.30, la TVR Internațional ați putut urmări un reportaj despre bucuria și emoția fotogramelor romantice, dar și despre revelația unei expoziţii universale cum este Bienala de la Veneția.

 

Lumea şi noi

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Din 1895 încoace, la Veneţia are loc Bienala de artă contemporană, un imens spațiu expozițional care îți propune nu numai un joc al imaginației, ci și o lecție de privire. Aici înveți să înregistrezi, îți antrenezi ochiul să gândească, să treacă dincolo de aparențe, să savureze sau să refuze o modernitate adusă la cote maxime.

(w882) Bienala de

Ţara noastră a participat la cea de-a 56-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Artă - la Biennale di Venezia, cu două proiecte, Adrian Ghenie: Darwin’s Room şi Inventing the Truth. On Fiction and Reality, organizate în Pavilionul Naţional din Giardini di Castello şi Noua Galerie a Institutului Român pentru Cultură şi Cercetare Umanistică din Veneţia.

(w882) Bienala de

Cecilia Melinescu, Iulian Ene și Eugen Demeterca vă invită în această călătorie imaginară în orașul lui Marco Polo, dar și în „Camera lui Darwin”, creată în Pavilionul României de la Bienala de la Veneția din acest an.

Călătorești la Veneţia ca să te încarci de frumuseți. Ochiul încearcă să cuprindă farmecul luminii care se schimbă la secundă, fragmentele de lume și de arhitectură așezate pe paleta unui pictor nevăzut: toate se sublimează într-un vis venețian.

(w882) Bienala de

Realizator Cecilia Melinescu

***

Emisiunea poate fi urmărită în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

13:00 Global

Producător Mădălina Rădulescu Vochin

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:00 Telejurnal

*Ştiri

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait şi Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

Sport *Montaj

Meteo *Montaj

 
„Iancu Jianu, Haiducul

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 23:30, la TVR Internațional revedem filmul de aventuri „Iancu Jianu, Haiducul", producție România, 1981.

 Cercetarea medicală poate ajuta omul să trăiască mai bine

Marți, 23 aprilie, în direct de la ora 19:00, la TVR Internațional, vă așteptăm la o nouă ediție "Un doctor pentru dumneavoastră".

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, v-am invitat să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

 

#tvri