loader
Foto

Prevenția, cheia sănătății

Luni, 19 decembrie, ora 19.00, TVR Internațional va difuza ultima ediție, în direct, a emisiunii ″Un doctor pentru dumneavoastră″ din sezonul 29.

 

Ana Maria Ghiur
Un doctor pentru dumneavoastră

* Natura, doza de sănătate

Invitat: dr. Adriana Tatomirescu, medic nutriţionist, competență în apifitoterapie, director Centrul de Terapie Naturală din Breaza, Hofigal

(w882)

(w882)

Vorbim despre cum ne poate ajuta natura, în perioadele reci, în întărirea imunității, relaxarea minții sau chiar în tratamente pentru diverse afecțiuni. Postul și ieșirea din post necesită o atenție sporită pentru a evita vizite nedorite la camera de gardă.

* Expoziția Povestea cânepii” – eveniment organizat de Asociaţia Patronală Planta Romanica, sub supravegherea lector univ. dr. Anca Daniela Raiciu și Asociaţia Culturală Astra Dobrogeană din Constanța, reprezentată de istoricul și muzeograful Costin Scurtu, în colaborare cu Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" din București, unde au fost prezenți producători din toată țara care folosesc cânepa, o plantă care ne poate da confort, sănătate și are toate şansele să devină planta anului 2023.

(w882)

 

(w882)

* Speranțe pentru viață

Invitat: din Israel, dr. Herman Berkovits, Multiplu Doctor Honoris Causa

(w882)

Renumitul medic născut în România vorbește despre câteva studii importante relizate în Israel și transmite gânduri pentru români din sânul poporului ales de Dumnezeu.

* Prevenția, cheia sănătății

Invitat: dr. Asma Battah, medic stomatolog pedodont, manager clinică stomatologie pediatrică

(w882)

O dantură îngrijită corect la vârste fragede îl scapă pe viitorul adult de pierderea dinților sau chiar de afecțiuni asociate unei îngrijiri deficitare a cavității bucale. Primim recomandări pentru sănătatea dentară și vorbim despre Zâna Merciluță, primul cabinet stomatologic mobil care a venit în sprijinul copiilor din zone defavorizate, mulți dintre ei fiind în grija bunicilor. Astfel, copiii cu posibilități limitate sunt susținuți să aibă o dantură sănătoasă. De prevenție gratuită au beneficiat și copiii din Institutul Oncologic București sau din școli mărginașe. Invitata noastră este primul medic voluntar al cabinetului stomatologic mobil care, din 2016 până în prezent, a strâns aproximativ 100 de medici.

***

Moderator: Ana Maria Ghiur

Producător tv: Monica Ancuța

***

Vă reamintim că așteptăm opiniile și sugestiile pe pagina noastră de Facebook.

Puteți urmări edițiile emisiunii și pe TVR+

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35, 021.492.04.42.

(w100) Floraria Traian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro. Telefon: (+4) 0751.136.412

 

17:00 Puternici, împreună

Prezentator Liana Stanciu

Regizor Dan Manoliu

Producator Liana Daman

Jurnalisti Elena Cristescu, Dana Gutu, Luiza Caravasile, Andreea Baciu

17:55 VideoART

Realizator şi producător Ileana Ploscaru Panait

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

Luni, 29 aprilie, de la ora 19:00, revedeți o ediție a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră”, la TVR Internațional.

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

 

#tvri