loader
Foto

Poveştile unui brand cu tradiţie şi a unei mărci noi, la TVR Internaţional

Simion Florian, director general Plafar România şi Dan Fugaciu, manager Superfaber Bucureşti, au fost invitaţii lui Sorin Burtea la Investiţi în România! - miercuri, 19 martie, de la ora 22:00.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

UPDATE: Ediția este disponibilă online pe TVR+

Societatea Naţională Plafar este o companie unde statul român este acţionar majoritar prin Ministerul Economiei. Forma actuală de organizare cuprinde 8 sucursale dispuse pe întreg teritoriul ţării. La unitatea din Cluj sunt realizate produse din plante medicinale şi aromatice: ceaiuri simple şi combinate, tincturi, siropuri, condimente şi muştar. Calitatea este recunoscută pe plan mondial şi are la bază tradiţia în valorificarea substanţelor active din plante, dezvolate în cei peste 65 de ani de existenţă. Produsele firmei au acţiune preventivă şi terapeutică, fiind recomandate pentru tratarea îmbolnăvirii sistemului respirator, digestiv, nervos, imunitar, circulator, ocular.

De peste 12 ani, Superfaber scrie istorie în materie de design. Înfiinţată în 2001, compania privată, cu capital integral românesc, avea ca domeniu proiectarea şi execuţia de balustrade. În 2004, activitatea este extinsă cu producţia de scări, trei ani mai târziu este înfiinţat un atelier de vitralii, iar în 2010 producătorul adaugă în portofoliu, proiectarea de uşi de exterior, cu tâmplărie metalică.

Preocuparea pentru inovaţie şi detalii a plasat firma pe o poziţie de top în Europa. Societatea are ca pieţe de desfacere, România, Franţa şi Italia.  Producătorul are invenţii brevetate şi este prezent la numeroase târguri de profil din ţară şi din strainătate.

Emisiunea Investiţi în România!-Afaceri de succes este difuzată, în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR. Nu uitaţi că emisiunea poate fi urmărită online, live şi înregistrat, pe TVR+.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

23:50 Biografii necesare

* ’’Lumea lui Oravitzan’’-Ediţie specială de Paşte

Amfitrion: Ileana Ploscaru Panait-artist vizual şi realizator TV

Realizator şi producător: Ileana Ploscaru Panait

0:20 Memorialul Durerii - o istorie care nu se învaţă la şcoală

O istorie care nu se învaţă la şcoală

Seria Primavara crestina-puterea credinței-preotul Gheorghe Coman

Redactor Doina Teodoru

Producător Alexandru Munteanu

Un film de Lucia Hossu Longin

O coproducţie TVR-APTR

(redifuzare)

 
„Fraţii Jderi”, în topul celor mai vizionate filme românești

TVR Internațional programează sâmbătă, 11 mai, de la ora 23:30, „Frații Jderi” (România, 1974), după romanul omonim al lui Mihail Sadoveanu. ...

Reindustrializarea României, un proiect necesar

Reindustrializarea României, un proiect necesar

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Miercuri, 8 mai, de la ora 12:00, și sâmbătă, 11 mai, de la ora 5:55, la TVR Internațional, vă invităm să revedeți o ediție "Investiţi în ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Marți, 7 mai, de la ora 11:00, la TVR Internațional, am revăzut o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, ...

 

#tvri