loader
Foto

Poveşti de succes ale antreprenorilor, numai la „Investiţi în România!”

Dan Cherciu, director general Polisea, judeţul Dolj şi Iancu Caracota, director general IANLUX România au fost invitaţii lui Sorin Burtea, miercuri, 3 februarie, la TVRi, de la ora 22.00.

 

Sorin Burtea
Investiţi în România!

Ediţia este redifuzare şi este disponibilă online pe TVR+.

POLISEA a fost înfiinţată în 1994. Iniţial, avea ca domeniu de activitate servicii profesionale în sfera tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor. După un an, investitorul doljean semnează parteneriatul cu firma americană Gerber Technology, lider mondial de peste 40 de ani în oferirea de sisteme avansate de proiectare şi producţie automată a bunurilor din materiale flexibile.

În 2000, începe fabricarea de role din hârtie pentru uz tehnologic în sălile de croit din industria confecțiilor și mobilierului tapițat. Cu o cifră de afaceri de aproximativ 3 milioane de euro şi 25 de angajaţi, Polisea a fost clasată în 2014, pentru al doilea an consecutiv, pe locul I în „Topul Naţional al Firmelor din România”.

IANLUX este o societate româno-franceză, înfiinţată în 1991, specializată în fabricarea corpurilor de iluminat. La Târgovişte a fost construită CARALUX, o unitate modernă unde sunt produse tuburile cu descărcare în gaze, printr-o tehnologie unică în Europa de Sud-Est. Întreaga linie este realizată în regie proprie, rezultat al studiilor întreprinse de specialiştii firmei prin colaborări cu institute de cercetare din ţară. În România, unele dintre cele mai mari companii au ales această tehnologie pentru iluminatul arhitectural al clădirilor. De asemenea, produsele sunt exportate în multe țări din Europa, în Dubai, Bahrain, Statele Unite ale Americii.

Emisiunea „Investiţi în România!-Afaceri de succes” este difuzată în direct, la TVR Internaţional şi retransmisă în Republica Moldova prin postul TVR Moldova.

Emisiunea poate fi urmărită şi în live streaming pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android!

18:00 Care pe care

*Ediţia 5

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Regia Dan Manoliu

Format Marius Toder (Media Factory)

Producător Elena Stirbescu

18:45 Copiii spun

cu Virgil Ianţu

Lumea se schimbă permanent. Totuși, copiii rămân copii și spun lucruri năstrușnice! Ei văd într un fel aparte lumea, cum numai ei știu s-o explice!

Virgil Ianțu știe cifrul și împărtășește acest secret cu noi, în fiecare editie.

 

"Iancu Jianu, zapciul", la TVR Internațional

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Sâmbătă, 20 aprilie, la TVR Internațional, de la ora 23.10, vedem primul film din seria Iancu Jianu, realizat în 1981.

Luni, 22 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, vă invităm să urmăriți în direct o ediție "Avocatul dumneavoastră" despre probleme și ...

Dumitru Furdui, în spectacolul din Arhiva de Aur a TVR „Jurnalul unui nebun

Teatrul Naţional de Televiziune prezintă „Jurnalul unui nebun", de N. V. Gogol, miercuri, 24 aprilie, la TVR Cultural și duminică, 28 aprilie, la ...

 

#tvri